פוענח פיצוץ מטען החבלה בבניין מגורים ברחוב דן שומרון ברמת גן: הצהרת תובע הוגשה נגד שני צעירים

היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב פענחה אירוע פיצוץ מטען חבלה בבניין מגורים ברחוב דן שומרון ברמת גן שהתרחש בתאריך 19.02 לפנות בוקר. בסיום החקירה הוגשה הצהרת תובע נגד 2 החשודים.
בתאריך 19.2.26 בסמוך לשעה 02:00 לפנות בוקר התקבל דיווח במשטרה אודות פיצוץ בבניין מגורים ברחוב דן שומרון ברמת גן.
כוחות גדולים של משטרת מחוז תל אביב, כולל חבלני המשטרה, הגיעו למקום, החלו באיסוף ממצאים מהזירה ובסריקות אחרי המבצעים.
במהלך החקירה הראשונית התברר כי מדובר בפיצוץ של מטען חבלה, אשר הונח בבניין זמן קצר קודם לכן. כתוצאה מהפיצוץ נגרם נזק למבנה ולמספר דירות ללא נפגעים.
חקירת האירוע החמור הוטלה על היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב.
במהלך החקירה ביצעו החוקרים פעולות רבות ומגוונות, תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת, והצליחו להגיע לזהותם של החשודים.
כמו כן, הצליחו שוטרי הימ"ר להתחקות אחרי מסלול החשודים, אשר הגיעו למקום רכובים על אופנוע, הניחו מטען חבלה בבניין, עזבו את המקום והפעילו את המטען.
בתאריך 29.3.26 עצרו שוטרי הימ"ר את 2 החשודים, תושבי תל אביב ובאר שבע, בשנות ה-20 לחייהם. הם הועברו לחקירה בימ"ר תל אביב.
במהלך החקירה אספו החוקרים חומרים נוספים, אשר קושרים את החשודים לביצוע העבירות המיוחסות להם.
מעצרם הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בתל אביב ולפני ימים אחדים הוגשה נגד החשודים הצהרת תובע של פרקליטות מחוז תל אביב עם כוונה להגיש נגד החשודים כתב אישום חמור ובקשה למעצרם עד תום ההליכים.

צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחhttps://www.mako.co.il/finances-news/Article-0be83bdb4a09d91026.htm?fbclid=IwdGRzaARNk6NjbGNrBE2TmGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHt9Naf94_GzZx-tcW-d3qOMJtVTwyhYaJzEX1jgISjjyDSVf68WtuYLAU5Xw_aem_v_rGS_T0fRq6luqumZOBDw&sfnsn=wa16.04.26 13:24 תגובה
- אורחבבקשה תזרים עספים לבייע לאוכל לחיות16.04.26 13:24 תגובה

לקראת יום הזיכרון תשפ"ו: עיריית רמת גן תקיים את הטקס העירוני המרכזי בכיכר רמב"ם ביום שני (20.4)

עיריית רמת גן מזמינה את ציבור התושבים להשתתף בטקס העירוני המרכזי לציון יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה לשנת תשפ"ו.
הטקס ייערך ביום שני, ה-20 באפריל (ג' באייר), בכיכר רמב"ם בעיר. האירוע ייפתח בצפירת דומייה בשעה 20:00, ומיד לאחר מכן יחל הטקס הרשמי.
האירוע יתקיים במעמד ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, המשפחות השכולות ונפגעי פעולות האיבה, חברות וחברי מועצת העיר, וכן הנהלת העיר.
מהעירייה נמסר כי הציבור מתבקש להקדים ולהגיע עד השעה 19:30. כמו כן, הודגש כי מספר מקומות הישיבה במקום מוגבל. ברשות המקומית מציינים כי זהו רגע של התייחדות, זיכרון וכבוד לנופלים ולמשפחותיהם, וכי נוכחות הציבור באירוע חשובה ומשמעותית.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
לקראת המחזור ה-30 בליגה הלאומית: הפועל רמת גן-גבעתיים תשחק באצטדיון רמת גן ביום שישי (17.4), הטבה מיוחדת לבעלי מנויים

קבוצת הכדורגל הפועל רמת גן-גבעתיים תעלה ביום שישי הקרוב, 17 באפריל, לכר הדשא באצטדיון רמת גן במסגרת משחקי המחזור ה-30 של הליגה הלאומית. המשחק יחל בשעה 15:00, ובמועדון קוראים לאוהדים להגיע ולתמוך בשחקנים מהיציעים.
במטרה לעודד תמיכה מקסימלית מהקהל, המועדון הודיע על פתיחת מכירת הכרטיסים עם הטבה מיוחדת: עשרות אוהדים המחזיקים במינוי יוכלו להנות מתנאים מועדפים. כל בעל מינוי רשאי לרכוש עד שני כרטיסים נוספים בעלות מסובסדת של 20 שקלים בלבד לכרטיס. במועדון מדגישים כי מימוש ההטבה ורכישת הכרטיסים המוזלים מתאפשרים אך ורק דרך אתר האינטרנט הייעודי.
לרכישת כרטיסים ולפרטים נוספים, ניתן להיכנס לעמוד הרכישה בקישור זה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
הערב (16.04) ברמת גן: המרכז הגאה מזמין למפגש משחקי קופסא לקהל הרחב - כל הפרטים

המרכז הגאה של רמת גן מקיים הערב (חמישי, 16.04) מפגש נוסף מתוך סדרת מפגשי משחקי הקופסא שלו. האירוע מיועד לכלל הציבור, לרבות אלו שמעולם לא שיחקו, ומציע הזדמנות לשחק, להכיר אנשים חדשים וליהנות באווירה פתוחה ונעימה, ללא צורך בהיכרות מוקדמת עם חוקי המשחקים או המשתתפים.
המפגש, שמתקיים אחת לשבועיים בימי חמישי, ייערך ב"בית האזרח" הממוקם ברחוב ביאליק 42 ברמת גן, ויחל בשעה 19:30. מהמרכז הגאה נמסר כי במפגשים הקודמים נרשמה אווירה חיובית מאוד, מה שעורר את הרצון להמשיך וליצור הזדמנויות היכרות וגיבוש דרך משחק.
עלות ההשתתפות באירוע הינה 10 שקלים עבור תושבי רמת גן, ו-20 שקלים לתושבי רשויות אחרות. ניתן להירשם ולקבל פרטים נוספים לאירוע דרך האתר הרשמי של עיריית רמת גן, תחת אפליקציית ARGI, או לחלופין באופן ישיר בקישור ההרשמה המקוון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: