הפועל רמת גן-גבעתיים החתימה את שחקן הנוער עידו יפה

מועדון הכדורסל הפועל רמת גן-גבעתיים הודיע על החתמתו של השחקן הצעיר עידו יפה, שיצטרף לקבוצה לעונת הבוגרים הראשונה בקריירה שלו.
יפה הוא בוגר מחלקת הנוער של מכבי ראשון לציון, שם שיחק החל מקבוצת ילדים א' ועד לקבוצת הנוער על. בעונה שעברה, הוביל את קבוצת הנוער לחצי גמר הפלייאוף, תוך שהוא רושם ממוצעים מרשימים של 16 נקודות ו-8 ריבאונדים למשחק.
עם חתימתו בקבוצה, מסר יפה: "אני שמח ונרגש להצטרף למועדון. המטרה שלי היא לעבוד קשה, לעזור לקבוצה כמה שאפשר ולתת הכול על המגרש בשביל המועדון והקהל. מחכה לעונה מוצלחת ביחד".
במועדון קוראים לאוהדים לחדש את חברותם בעמותה. ניתן לעשות זאת באמצעות הקישור: did.li/AdlgT, באפליקציית ביט למספר 052-4218598, או בהעברה בנקאית (בנק לאומי, סניף 666, חשבון 623600/35).
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.