שר הרווחה מרגי סייר במלונות המפונים בתל אביב בהם שוהים תושבים מתל אביב, בת ים, ראשון לציון ורמת גן בעקבות מתקפת הטילים האיראנית: "חובתנו ללוות ולסייע להם"

שר הרווחה והביטחון החברתי, יעקב מרגי, הגיע לסיור במלונות בתל אביב בהם שוהים תושבים מתל אביב, בת ים, ראשון לציון ורמת גן. תושבים אלו פונו מבתיהם לאחר שנפגעו במתקפת הטילים האיראנית.
אל השר התלוו סגן ראש עיריית תל אביב, אלחנן זבולון, ונציג עיריית בת ים האחראי על המפונים במלונות, מוטי בוסקילה.
במהלך הסיור, נפגש השר מרגי עם התושבים המפונים, שוחח עימם, חיזק את רוחם ושמע על צורכיהם. בנוסף, הוא נפגש עם צוותי הרווחה הפרוסים במלונות, קיבל מהם סקירה מקיפה על הליווי והסיוע המוענקים למפונים, והביע את הערכתו על פועלם המסור.
השר מרגי מסר: "המפונים עברו חוויה קשה, וחובתנו כמדינה ללוות אותם ולסייע להם. באתי לחזק ולשמוע על הצרכים העולים מהשטח. אני מבקש להודות מעומק הלב לצוותי הרווחה שפועלים יום ולילה במסירות אין קץ, כדי לדאוג לכל מפונה ולכל משפחה. הנוכחות שלהם מעניקה חוסן, עוגן ותמיכה לאזרחים ברגעים הקשים האלו".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




- אורחמהתמונות עולה שהשר נפגש בעיקר עם בעלי תפקיד - ועם קומץ מפונים. אז או שזה נכון - או שמישהו לא יודע מה לצלם?ולגבי התוכן - כמה פעמים תחזרו ותפמפמו אותו פתיח? תתקדמו וקצרו וגשו ישר לעניין25.06.25 20:38 תגובה
- אורחפלמור תן25.06.25 21:19 תגובה
- אורחאם כך מדוע מדוע נעלם לתקופה ארוכה אחרי ה7.10 ?...האם בגלל שבעוטף יש הרבה קיבוצניקים שלא מעניינים אותו ולא הצביעו עבורו? בקיצור שר אינטרסנט ובן אדם אפס25.06.25 22:44 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: