מצוות השבת אבדה ברכבת ישראל: זוג נוסעים מפתח תקווה קיבל בחזרה תיק עם תפילין וטלית יקרי ערך שאבד ברכבת

מספר ימים לפני כניסת השנה החדשה, שכח זוג נוסעים מפתח תקווה תיק ברכבת, ובו ערכת תפילין, טלית, ופיטום הקטורת שהיו יקרים מאד ללבם. כבר בבוקר למחרת, החלה מחלקת אבדות ומציאות של רכבת ישראל במאמצים לאיתור הנוסע, ולאחר מספר שעות הצליחו ליצור קשר עם הנוסעים ולהודיע להם בשמחה שהאבדה היקרה נמצאה וממתינה להם בתחנה.
ביום חמישי האחרון הגיעו הנוסעים למחלקת אבדות ומציאות הממוקמת בתחנת הרכבת ת"א סבידור מרכז, והודו לצוות באופן אישי עם שתייה וקרואסונים. "לכל עובדי רכבת ישראל, אנחנו מודים לכם מקרב לב על הדאגה שהראיתם לנו. אני עם דמעות, מברך אתכם לשנה טובה ומבורכת", אמר הנוסע. בעודו מחזיק את התפילין הוסיף: "כל התיק לא שווה את מה שעכשיו אני מחזיק ביד שלי, ה' ישמור אתכם על העבודה הנאמנה והטובה".
עוד קרא הזוג לנוסעים שאיבדו את חפציהם ברכבת, להגיע ולחפש אותם במחלקת אבדות ומציאות של רכבת ישראל: "לכל מי שאבד משהו, תבואו לכאן ותחפשו, כי יש פה דברים ששוכבים פה כבר ארבעה חודשים ומחכים לכם כאן".
ברכבת ישראל מזכירים כי על מנת לאתר אבדה, ניתן לפנות למוקד במספר *5770 (שלוחה 3), או לפתוח פנייה מקוונת דרך אתר הרכבת. ניתן גם להגיע לסניפי "אבדות ומציאות" הממוקמים בתחנות תל אביב סבידור מרכז ומרכזית המפרץ.
סרטון:
צילומים:דוברות רכבת ישראל
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.