הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חגיגות פורים בתחנות הרכבת הקלה: נת"ע ותבל מזמינות את הציבור להצטרף להפנינג החג

מערכת האתר
צילום:עמוד הפייסבוק של נת"ע - מערכת מטרופולינית להסעת המונים
צילום:עמוד הפייסבוק של נת"ע - מערכת מטרופולינית להסעת המונים

אמש נערכו חגיגות פורים באווירה שמחה וטעימה בתחנת הרכבת הקלה "ביאליק" הממוקמת ברמת גן. ילדים ומבוגרים רבים פקדו את התחנה כשהם עטויים בתחפושות צבעוניות ונהנו מפעילויות החג השונות.


במהלך האירוע נהנו החוגגים הצעירים והמשפחות מציורי פנים מגוונים, מליצנית שהפעילה את באי התחנה וחילקה בלוני צורות, וכן מכיבוד מתוק שכלל בין היתר וופל בלגי מקושט.


בחברת נת"ע הביעו הערכה רבה על החגיגות וביקשו למסור את תודתם והערכתם לעיריית רמת גן ולראש העיר על היוזמה המבורכת ששימחה את נוסעי הרכבת והעוברים והשבים בתחנה.


בתוך כך, עדכנו חברות נת"ע ותבל כי החגיגות נמשכות ומזמינות היום (שלישי) את ציבור הנוסעים להמשיך להגיע, להנות ולחגוג עמן בתחנות השונות של הרכבת הקלה.



צילומים:עמוד הפייסבוק של נת"ע - מערכת מטרופולינית להסעת המונים





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה