בחסות האזעקה בתל אביב: תושב קריית עקרון בן 37 נעצר לאחר שגנב קורקינט וטלפון מאזרח שחיפש מרחב מוגן

דוברות המשטרה:
בלשי תחנת תל אביב צפון במרחב ירקון עצרו חשוד בגניבת קורקינט וטלפון נייד כאשר בחסות האזעקות ניצל את המצב לאחר שאזרח השאיר את רכושו בצד הדרך במטרה למצוא מרחב מוגן במהלך אזעקה.
בלשי תחנת תל אביב צפון עצרו היום בשעת צהריים חשוד בגניבת קורקינט וטלפון נייד, לאחר שאזרח השאיר את הכלי בצד הדרך ורץ לחפש מרחב מוגן במהלך אזעקה.
במהלך פעילות יזומה של בלשי התחנה, שהיו פרוסים בשטח, נשמעה אזעקה באזור. במהלך סריקות הבחינו הבלשים בחשוד כשהוא נוסע על קורקינט חשמלי ועורר את חשדם.
הבלשים עצרו את החשוד, ובבדיקה שביצעו עלה כי מדובר בקורקינט שנגנב זמן קצר קודם לכן. מבירור עם בעל הקורקינט עלה כי עם קבלת ההתראה שקדמה לאזעקה נכנס להתמגן והותיר את הקורקינט ואת הטלפון הנייד במקום, אז על פי החשד ניצל החשוד את המצב וגנב את הרכוש.
עוד עלה כי לאחר הגניבה השליך החשוד את הטלפון הנייד של הקורבן. במהלך חקירתו אותר הטלפון והושב לבעליו יחד עם הקורקינט.
החשוד בן 37, תושב קריית עקרון, נעצר לחקירה בגין גניבה והחזקת רכוש החשוד כגנוב.
משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות, גם בשעת חירום, נגד עברייני רכוש המנצלים מצבי חירום ופוגעים בציבור.

צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.