הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מיום שני 23/3 צמצום משמעותי בתדירות קווי האוטובוס העירוניים

שר התחבורה בצלאל סמוטריץ' : בריאות הציבור עומדת לנגד עינינו. אנחנו שבים ומבקשים: הימנעו ככל הניתן מנסיעה בתחבורה ציבורית בימים האלה.

אבי בר


שר התחבורה בצלאל סמוטריץ' הודיע למפעילי התחבורה הציבורית כי החל מיום שני 23/3 יחול צמצום בקווי האוטובוס העירוניים וכל ו יפעל בתדירות של 2 נסיעות בשעה לכל היותר.

אך השר משאיר לשיקול דעת של החברות את האפשרות להפעיל עד 3 נסיעות בשעה באם ידוע להם שיש צורך בכך, כאשר השיקול הבלעדי הוא מניעת צפיפות ולא רמת שירות. ההנחיה לא תקפה בקווים שלפני הצמצום הופעלו עם 2 נסיעות ומטה בעירוני וכן קווים לא תדירים בבינעירוני והם יישארו ללא שינוי.

שר התחבורה בצלאל סמוטריץ' :

בריאות הציבור עומדת לנגד עינינו. אנחנו שבים ומבקשים: הימנעו ככל הניתן מנסיעה בתחבורה ציבורית בימים האלה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה