סרטון! "אני גם מוכן להרוג אותך, אתה רוצה עוד מנה?": נהג ברמת גן נעצר לאחר שתקף, נשך ואיים על נהג בן 71
במוקד המשטרה התקבל דיווח ביום שלישי (29/7) אחר הצהריים על גבר שהותקף ברחוב משה שרת ברמת גן.
שוטרי הסיור של תחנת בני ברק-רמת גן הגיעו למקום ועצרו את החשוד, בן 54, תושב רמת גן. הקורבן, בן 71, פונה לקבלת טיפול רפואי.
על פי החקירה שנוהלה במחלק פשעים, הקורבן, שנהג ברכבו, עצר מאחורי מונית ברחוב הרצל ברמת גן שעצרה כדי להעלות נוסע. באותה עת, הנהג שהיה מאחורי רכבו של הקורבן החל לצפצף. בהמשך, הנהג החשוד המשיך בנסיעה אחרי רכבו של הקורבן. כאשר הגיעו לרחוב משה שרת ברמת גן, נכנס בניגוד לכיוון התנועה לעבר רכבו של הקורבן.
הנהג החשוד ירד מהרכב, ירק על הקורבן, תפס את ידו ונשך אותו באצבע. החשוד הפיל אותו על הרצפה ובעט בו. בהמשך, נשכב עליו ונשך אותו באוזן. שכנים שהגיעו למקום ניסו להפריד, אך החשוד המשיך בהתנהגותו, ירק שוב וקילל את הקורבן: "זבל", "בן כלבה", "סמרטוט". החשוד המשיך ואיים על הקורבן: "אני גם מוכן להרוג אותך, אתה רוצה עוד מנה? אתה שומע עכשיו שאני יודע איפה אתה גר, אם אני מקבל שיחה משוטר, תלונה, אני בא לפה, אני הורג אותך, פשוט הורג אותך... אתה תמות מזה... בוא עוד פעם אני אתן לך". הקורבן נזקק לטיפול בבית חולים ולתפרים.
עם סיום החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין תקיפת זקן הגורמת חבלה של ממש, איומים, וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים.
מצ"ב תיעוד של חלק מהאירוע ותמונות של פציעות הקורבן: לחצו כאן לצפייה
סרטון:

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.