הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

למכירה: דירת 3.5 חדרים בשכונת שעריים ברחובות | מחיר: 1,900,000 ₪ | טלפון: 073-857-3076

מערכת האתר

דירת 3.5 חדרים מוצעת למכירה ברחוב כובשי החרמון בשכונת שעריים שבעיר רחובות. הדירה מוצעת לרוכשים במחיר של 1,900,000 שקלים ומוגדרת לכניסה מיידית.


הנכס, שגודלו המצוין הוא בין 85 ל-91 מ"ר, ממוקם בקומה ה-6 מתוך 8 קומות בבניין מתוחזק ושקט. הבניין כולל שתי מעליות, מקלט תת-קרקעי ומוגדר כבעל נגישות מלאה.


הדירה מסוידת ומוצעת עם ריהוט. היא בעלת שלושה כיווני אוויר ועברה שיפוץ חלקי הכולל את מערכת האינסטלציה. מאפייני הנכס כוללים מיזוג אוויר מרכזי, סורגים, מרפסת שמש מקורה וחניה הרשומה בטאבו.


ליצירת קשר ולפרטים נוספים מול יובל שילה, ניתן לחייג לטלפון: 073-857-3076.


לצפייה בפרטי המודעה המקוריים: לחצו כאן.








להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה