הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בבשורה גדולה ללוחמי המילואים! 75% אחוז מהדירות בהגרלת "מחיר מטרה" יוקצו למשרתי המילואים מדובר ב - 16,000 דירות ו - 4000 מגרשים

מערכת האתר
צילומים: מעיין טואף
צילומים: מעיין טואף

בשורה למשרתי המילואים: כ-20 אלף הזדמנויות לרכישת דירה או קרקע בתנאים מועדפים בשנתיים הקרובות.

ראש הממשלה בנימין נתניהו, שר הבינוי והשיכון חיים כץ ושר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ קיימו היום הצהרה משותפת, שבמסגרתה הציגו את התוכנית "ממילואים למפתח" להרחבה משמעותית של הטבות הדיור למשרתי המילואים. התוכנית נועדה להעניק מענה רחב לאלפי משרתים ולאפשר להם לרכוש דירה או קרקע בתנאים מועדפים ובהנחות משמעותיות.

התוכנית גובשה על רקע הביקוש הגבוה בקרב משרתי המילואים: בהגרלה האחרונה של "דירה בהנחה" נרשמו 25,354 משרתי מילואים, מהם זכו 4,734.

במסגרת התוכנית יתווספו בשנים 2026–2027 כ-20 אלף פתרונות דיור למשרתי המילואים ברחבי הארץ, ובהם כ-16 אלף דירות במחיר מטרה וכ-4,000 מגרשים לבנייה צמודת קרקע.

במסגרת הגרלות מחיר מטרה תורחב העדיפות למשרתי המילואים מ-50% ל-75% מהדירות, כאשר תוספת של 25% תינתן בעדיפות ללוחמי מילואים. ההנחה ברכישת דירה תעמוד על למעלה מחצי מיליון שקל.

בנוסף, יורחבו ההטבות למשרתי מילואים ברכישת מגרשים לבנייה צמודת קרקע באזורי עדיפות לאומית א׳, ויינתן פטור מלא מתשלום על ערך הקרקע, לא כולל עלויות פיתוח.

המהלך נועד להרחיב באופן משמעותי את היצע פתרונות הדיור למשרתי המילואים ולתת מענה למשרתים שנושאים בנטל לאורך שנות המלחמה, באמצעות הגדלת מספר הדירות והמגרשים שיועמדו לרשותם והעמקת ההטבות הניתנות להם.

ראש הממשלה בנימין נתניהו: "המילואימניקים הגיבורים שלנו נותנים הכול למדינה, ומגיע להם הכול. עד היום הממשלה העבירה, או בהחלטות ממשלה או בחקיקה, סכום עתק של 25 מיליארד שקל למילואימניקים וגם למשפחות שלהם. והיום אנחנו מביאים בשורה נוספת, בשורה של תמיכה ענקית בדיור. הממשלה הולכת להנחות את רמ״ח, ותכף ידבר על כך שר השיכון. אנחנו הולכים להנחות לתת או אדמות במחיר חינם באזורי עדיפות א', או הנחות של עד 550,000 שקל. זה למעלה מחצי מיליון שקל במחיר המטרה. זו בשורה ענקית ל-20,000 מילואימניקים שהם חסרי דיור. הם יוכלו לגשת לקבל את הדברים הללו או בשנה הזאת - שנת 2026, או עד שנת 2027. לא היה דבר כזה. הגיע הזמן".

שר הבינוי והשיכון חיים כץ: "לפני חודש סיימנו הגרלה של 'דירה בהנחה', אליה נרשמו 25 אלף משרתי מילואים ומתוכם זכו כ-4,000. החלטנו להעמיד לרשות משרתי המילואים עוד 20 אלף דירות, מהן למעלה מ-4,000 כבר השנה ו-10,000 נוספות בשנת 2027, כשכל אחד מהזוכים ייהנה מהנחה של למעלה מחצי מיליון שקל. מי שנתן צריך לדעת גם לקבל, והמדינה תחזיר למילואימניקים שלה, כי הם המשאב העיקרי שיש לנו היום".

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳: "כבר מהיום הראשון של המלחמה אנחנו עוטפים את לוחמי צה"ל ומפקדיו, בסדיר ובמילואים, במעטפת ענקית של מיליארדים על גבי מיליארדים. אחרי ההנחות והקדימות למשרתי המילואים, הבאנו החלטה משמעותית יחד עם ראש הממשלה ושר השיכון, לפיה כל משרתי המילואים חסרי הדיור שניגשו להגרלה של 'דירה בהנחה' יקבלו דירה. מילואימניקים יקרים - זה מגיע לכם".


סרטון:



צילומים:צילום: מעיין טואף, לע"מ

להצטרפות לוואטסאפ חדשות באר יעקב להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • מעניין למה לא עשה קודם בחירות לא
    09.08.26 22:35 תגובה
    • חחחח נו מעניין כמה יאמינו לו הפעם…
      09.08.26 22:37 תגובה

      הממשלה אישרה את שיקום מתחם טלר - בילו שנפגע מירי טילים איראני! במקום 48 הדירות הישנות ייבנו 232 דירות חדשות.

      מערכת האתר

      "שעון החול" לאישור תוכנית פינוי בינוי וקידום שיקום המתחמים הראשונים שנפגעו במערכות מול איראן מתחיל לפעול.
      ממשלת ישראל אישרה בשבוע שעבר את ההצעה שהניחו שר הבינוי והשיכון ושר האוצר להכריז על ארבעה מתחמי שיקום ראשונים, ברחובות, תל אביב, דימונה וערד שייכנסו למסלול התחדשות עירונית מואץ בעקבות הנזק שנגרם להם מפגיעות טילים ישירות במהלך המבצעים מול איראן, "שאגת הארי" ו"עם כלביא". בארבעת המתחמים התגוררו כ-310 משפחות ב-34 בניינים שניזוקו בדרגות שונות.

      במהלך החודש , על פי החוק, צפויה הממשלה לקדם הכרזות של מתחמים נוספים שנפגעו במערכות עם איראן ברמת גן, בני ברק, חיפה, ובת ים.


      מתחם רחובות, מתחם טלר–בילו:

      הטיל פגע ב-15 ביוני 2025, במהלך מבצע "עם כלביא", בלב המתחם שבמרכז העיר, בין הרחובות חרל"פ, טלר וביל"ו, והבניינים ניזוקו ברמות שונות. במקום 48 הדירות הישנות שב-23 המבנים מוצע להקים 232 דירות חדשות.



      להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


      באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


      • עברה כבר יותר משנה!!! הרחוב הכי מרכזי בעיר, מאות עוברים שם לקניון והאיזור עומד שם כאילו אנחנו בעזה. פשוט לא ייאמן במקום שכבר ממזמן זה היה בנוי. אז מתי נפסיק לראות את הרחוב הזה הרוס? עד 2033? אתם יודעים מה זה אומר כולם? שאם חלילה יקרה משהו כזה בהרצל כל העבודה על הקו הכחול תהיה לשווא ונצטרך עוד עשור לחכות שיתקנו את זה.
        09.08.26 14:28 תגובה
        • צודק.
          09.08.26 15:47 תגובה
          • וגם על זה עוד לעשות מסחרה במקום להחזיר את התושבים לבתים שלהם בונים עוד מיליון דירות
            09.08.26 19:07 תגובה
          • צודק
            09.08.26 15:47 תגובה
            • בושה וחרפה שישחררו מיליונים לבעלי הדירות על עוגמת הנפש!
              09.08.26 20:00 תגובה

              למכירה ברחוב ספיר בבאר יעקב: דירת 4 חדרים בקומה 7 במחיר 2,720,000 שקל; לפרטים: 073-857-3160

              מערכת האתר

              דירת 4 חדרים מוצעת למכירה ברחוב ספיר בשכונת צמרות המושבה בבאר יעקב, במחיר של 2,720,000 שקל. הדירה נמצאת בקומה השביעית מתוך 14 קומות.

              גודלו 130 מ״ר, כאשר שטח הדירה הוא 115 מ״ר. לדירה מרפסת שמש בשטח 14 מ״ר עם נוף פתוח ומחסן בשטח 6 מ״ר.

              הנכס כולל חניה, מעלית, מיזוג אוויר, סורגים, ממ״ד ונגישות, והוא משופץ. מועד הכניסה בעוד כעשרה חודשים, עם גמישות.

              מחיר: 2,720,000 שקל.

              לפרטים נוספים: בועז נחום, 073-857-3160.

              לפרטים נוספים על הנכס













              להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


              באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


              למכירה ברחוב דגן בבאר יעקב: דירת 4 חדרים בקומה 8 במחיר 2,720,000 שקל; לפרטים: 073-857-3089

              מערכת האתר

              דירת 4 חדרים מוצעת למכירה ברחוב דגן בשכונת אקליפטוס בבאר יעקב, במחיר של 2,720,000 שקל.

              הדירה נמצאת בקומה השמינית מתוך 18. גודלה 120 מ"ר, ושטח הדירה הוא כ-108 מ"ר וכוללת מרפסת בשטח 12 מ"ר.

              הדירה משופצת וכוללת חניה פרטית, מחסן, ממ"ד, מרפסת שמש, מעלית, מיזוג אוויר ונגישות. בבניין שלוש מעליות ושוט אשפה. יש מזגן בכל חדר ומיזוג מרכזי בסלון.

              מועד הפינוי גמיש בהתאם לצורכי הקונה.

              מחיר: 2,720,000 שקל.

              לפרטים נוספים: בועז נחום, טלפון: 073-857-3089.

              לפרטים נוספים על הנכס











              להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


              באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה