הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דירת 4 חדרים גדולה ומושקעת מאוד מוצעת למכירה בשכונת מרום ראשון בראשון לציון הדירה כוללת מרפסת שמש גדולה בשטח של כ-20 מטרים, ממ"ד, 2 חניות, מחסן תמורת 3,245,000 שקלים. לפרטים: 073-857-3873.

מערכת האתר

דירת 4 חדרים, המשתרעת על פני כ-100 מטרים רבועים, מוצעת כעת למכירה בשכונת מרום ראשון בעיר ראשון לציון. מחיר הדירה המבוקש עומד על 3,245,000 שקלים.


הנכס כולל מרפסת שמש גדולה בשטח של כ-20 מטרים רבועים עם יציאה ישירה מהסלון, מטבח משודרג המכיל אי גדול ופינת ישיבה. כמו כן, בדירה יחידת הורים הכוללת מקלחון משודרג וחדר ארונות.


הדירה כוללת ממ"ד, מחסן ממודף ושתי חניות מקורות שאינן עוקבות. בנוסף, בנכס מותקנת מערכת מיזוג אוויר מיני מרכזי וקיימות רשתות בכל חלונות הבית. הדירה מתוארת כשמורה, מעוצבת ומוכנה לכניסה.


לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 073-857-3873.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


הוועדה המקומית בחולון אישרה שינויים בתכנית ההתחדשות ברחוב אילת: צמצום גובה המגדלים ושטחי התעסוקה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית חולון
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית חולון

הוועדה המקומית לתכנון ובנייה בחולון קיבלה השבוע שורת החלטות הנוגעות לתכנית ההתחדשות העירונית ברחוב אילת, בשטח הממוקם בין שכונות ג'סי כהן ותל גיבורים. במסגרת ההחלטות נקבע כי יבוצע צמצום משמעותי בגובה מגדלי המגורים, וכן יצומצם היקף שטחי התעסוקה המתוכננים בה.

ההחלטות בעניין התכנית התקבלו במסגרת דיון חוזר בהתנגדויות, וזאת לאחר מהלך נרחב של שיתוף ציבור.

על פי השינויים שסוכמו, מלבד צמצום הגובה של מגדלי המגורים, ישולב תמהיל בינוי הכולל הן בנייה מגדלית והן בנייה מרקמית. כמו כן, הוחלט להטמיע את שטחי המסחר והתעסוקה בקומות התחתונות המלוות את רחוב אילת, על מנת לשמר את צביונו הקיים של הרחוב. תכנון זה מגיע במקומו של מגדל תעסוקה עצמאי השתכנן להיבנות במקור.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


למעלה מ-230 מיליון שקלים יוקצו ל-14 רשויות מקומיות אשר עודדו בנייה , ביניהן רמת גן, פתח תקווה ובת ים

מערכת האתר
תמונת אילוסטרציה
תמונת אילוסטרציה

משרד האוצר, הפנים, הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מקצים תמריצי דיור לרשויות מקומיות בהיקף של למעלה מ-230 מיליון שקלים לעידוד הגדלת היצע הדיור. לראשונה, 14 רשויות מקומיות שפעלו להגדיל משמעותית את היקף יחידות הדיור בשטחן בשנת 2025 זכאיות למענקים אלו.


כלל הרשויות קידמו שיווקים והיתרים בתחומן בהיקף של כ-30 אלף יחידות דיור במהלך שנת 2025. המענק ניתן כחלק ממדיניות הממשלה לתמרוץ השלטון המקומי להגדלת היצע הדיור בתחומו, ומדובר בסכומים חריגים וחסרי תקדים בהיקפם. להערכת גורמי המקצוע המעורבים, שנה זו מהווה רק ספתח, ובשנים הבאות צפויות רשויות רבות נוספות להצטרף למאמץ ולהיות מתוגמלות בהתאם.


בין הרשויות הבולטות בזכאותן למענקים:



  • קריית גת ששיווקה 4,217 יחידות דיור תקבל כ-75.3 מיליון שקלים.

  • רמת גן עם 3,397 יחידות דיור תקבל כ-31.7 מיליון שקלים.

  • פתח תקווה עם 3,148 יחידות דיור תקבל כ-23.6 מיליון שקלים.

  • מעלה אדומים עם 2,671 יחידות דיור תקבל כ-23.6 מיליון שקלים.

  • הרצליה עם 2,115 יחידות דיור תקבל כ-14.6 מיליון שקלים.

  • רעננה עם 2,051 יחידות דיור תקבל כ-14.2 מיליון שקלים.


רשויות נוספות שזכאיות למענק הן נוף הגליל, באר יעקב, בת ים, יהוד-מונוסון, רכסים, כפר סבא, באר שבע ועפולה.


שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', אמר: "אנחנו משנים את המשוואה בשטח. שילוב הזרועות הממשלתי יחד עם ראשי רשויות נחושים מביא לתוצאות היסטוריות של עשרות אלפי יחידות דיור חדשות בשנה אחת. המאמץ המרוכז שלנו להגדלת ההיצע נותן את אותותיו, ולראשונה מזה זמן רב אנו עדים למגמה של ירידת מחירי הדיור לטובת אזרחי ישראל. המענקים שאנחנו מעבירים היום הם תעודת הוקרה לעשייה והבטחה לעתיד – מי שבונה, מסיר חסמים ומגדיל את ההיצע, יקבל מאיתנו את כל הכלים והתמריצים כדי להמשיך להוביל את המהפכה בשוק הדיור".


שר הבינוי והשיכון, חיים כץ, הוסיף: "הרשויות המקומיות הן שחקן מפתח בהגדלת היצע הדיור ואנו פועלים לתת להן גיבוי אמיתי מבוסס תקציב לעידוד פעולות תכנון, היתרים ושיווקים בקצב גבוה. מענקי התמרוץ הם מסר ברור – מי שבונה מתוגמל. נמשיך לחזק את הרשויות במגוון כלים ולפעול בשיתוף פעולה להאצת קצב הבנייה בכל רחבי הארץ".


מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, ציין: "המענקים לרשויות המקומיות הם חלק ממהלך רחב שאנחנו מובילים להגדלת היצע הדיור בישראל. לצד התמרוץ לרשויות שמקדמות שיווקים והיתרי בנייה, פעלנו בשנתיים האחרונות להגדלה דרמטית של מספר העובדים הזרים בענף, להאצת התחלות הבנייה, לסבסוד עלויות פיתוח ולהרחבת הסכמי הגג והפיתוח הכוללני ברחבי הארץ. רק שילוב של כל הכלים יחד – כוח אדם, תשתיות, שיווקי קרקע, שיתוף פעולה עם הרשויות ותמריצים נכונים, יאפשר לנו להמשיך להגדיל את היצע הדירות ולשמור על יציבות השוק, וככה הבאנו את ירידת המחירים".


מנכ"ל משרד הפנים, ישראל אוזן, הדגיש: "הרשויות המקומיות הן שותפות מרכזיות בהגדלת היצע הדיור ומשרד הפנים פועל לחיזוק יכולותיהן ולסיוע בקידום תהליכים מוניציפליים מורכבים, לצד פיתוחן הכלכלי וחיזוק ההון האנושי ברשויות. נמשיך לפעול עם משרדי הממשלה, רמ"י וראשי הרשויות להסרת חסמים, לחיזוק השלטון המקומי והרחבת היצע הדיור ברחבי הארץ".


מנהל רשות מקרקעי ישראל בפועל, עידן מועלם, סיכם: "רשות מקרקעי ישראל רואה ברשויות המקומיות שותפות אסטרטגיות למאמץ הלאומי להגדלת היצע הדיור. הקצאת התמריצים חסרת התקדים, בהיקף של למעלה מ-200 מיליון שקלים, היא אמירה ברורה של המדינה כי רשות שתירתם לשיווקים נרחבים ותסיר חסמים להוצאת היתרי בנייה, תתוגמל בהתאם ובאופן משמעותי. המענק הזה מעניק לרשויות את אורך הנשימה הכלכלי הנדרש לפיתוח תשתיות ומוסדות ציבור עבור התושבים החדשים. אנחנו נמצאים רק בתחילת הדרך, והמטרה שלנו היא להרחיב את מעגל הרשויות המצטיינות כבר בשנה הבאה, כדי להבטיח שוק דיור יציב, נגיש וצומח עבור כלל אזרחי ישראל".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מאות תושבים השתתפו בכנס "דירה בהנחה" במזכרת בתיה: 427 יחידות דיור יוגרלו ביישוב

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד הבינוי והשיכון
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד הבינוי והשיכון

משרד הבינוי והשיכון, בשיתוף עם מועצת מזכרת בתיה, ערכו כנס הסברה רחב לקראת ההגרלה הקרובה של תוכנית "דירה בהנחה". במסגרת ההגרלה, צפויות להיות מוגרלות 427 יחידות דיור בשכונה החדשה "מזכרת מזרח".

לכנס, שעורר עניין רב, הגיעו למעלה מ-300 תושבים. בנוסף לפוקדים את המקום, תושבים רבים אחרים הצטרפו לשידור החי שהועבר באתר המועצה. במהלך הערב הוצגה תוכנית השכונה החדשה, הוסברו תנאי הזכאות, שלבי ההרשמה והליך ההגרלה, וניתן מענה לשאלות שעלו מהשטח.

ראש המועצה, גבי גאון, הציג בפני הנוכחים את חזון שכונת "מזכרת מזרח", אשר מבטיחה לדבריו סביבת מגורים חדשה ואיכותית הצפויה לכלול מוסדות ציבור, שטחים ירוקים ופיתוח עירוני מתקדם. בנוסף, לוי לידור בונן, מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון, פירט על נתוני ההגרלה, הליך ההרשמה והדגשים המרכזיים הנדרשים לזכאים.

במשרד הבינוי והשיכון מסבירים כי ההגרלה מתקיימת במסגרת שיווקי רשות מקרקעי ישראל. על מנת להירשם להגרלה, חובה להנפיק תעודת זכאות תחילה דרך אתר משרד הבינוי והשיכון, באמצעות החברות המורשות.

לקבלת עדכונים שוטפים בנושא, ניתן לעקוב אחר הערוץ הרשמי של משרד הבינוי והשיכון בוואטסאפ.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה