מועצת גדרה משלימה את פרוייקט חלוקת מזרקי אפיפן למוסדות החינוך
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: "בריאות התלמידים הלומדים במושבה עומד בראש מעיינינו. נמשיך לפעול להבטחת מוסדות החינוך במושבה כמרחב בטוח לילדים והילדות של כולנו"

אגף החינוך במועצה המקומית גדרה משלים בימים אלו את חלוקת מזרקי אפיפן מצילי חיים במוסדות החינוך השונים במושבה. כך, באוגוסט, סופקו 53 מזרקים לגני הילדים, סופקו עוד 9 יחידות לכיתות א'-ב' ברחבי המושבה ובימים אלה מסופקים לבתי הספר היסודיים והתיכונים (כיתות ג'- יב') עוד 14 יחידות. בנוסף, נרכשו וסופקו 6 מזרקים גם למועדוניות קסם, כלנית ואוהל שלום.
מזרק אפיפן אוטומטי הוא מזרק אוטומטי המשמש להזרקת כמות מדודה של אדרנלין (אפּינפּרין). השימוש באפיפן הוא לרוב במקרה של אנפילקסיס - תגובה אלרגית קשה. המלך נעשה במסגרת נוהל של משרד הבריאות הקובע "על מנת לאפשר טיפול מציל חיים במקרה של תגובה אלרגית מסכנת חיים, נקבע בהוראות חוק החזקת תכשיר אפינפרין במוסדות חינוך ובמקומות ציבוריים".
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: "בריאות התלמידים הלומדים במושבה עומד בראש מעיינינו. נמשיך לפעול להבטחת מוסדות החינוך במושבה כמרחב בטוח לילדים והילדות של כולנו".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.