הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בבית הספר רעות פועל "פרלמנט" בהשתתפות התלמידים ההורים והמורים

אבי בר
במסגרת פעילויות בית ספר רעות, בהנהלתה של מלי מורי, לפיתוח וטיפוח והחינוך למנהיגות תלמידים בבית הספר, התקיים בשבוע שעבר בבית הספר "פרלמנט"- בית נבחרים המורכב מנציגי הורים, מורות וחברי מועצת תלמידים.
במסגרת ה"פרלמנט" הועלו  לדיון נושאים המטרידים את התלמידים, את ההורים ואת המורות ונקבעו דרכי פעולה בנושאים שנבחרו לדיון. בפרלמנט נפגשו כל חברי מועצת התלמידים, התלמידים שמשתתפים ביוזמה החברתית "מנהיגות צעירה"  עם צוות מורות והורים.
התלמידים העלו יוזמות לשיפור חזות בית הספר, הוספת מתקני שעשועים לכיתות הגבוהות ורעיונות נוספים למשחק. כמו כן, יושבי ראש מועצת תלמידים העלו יוזמה לגיוס כספים לרווחת התלמידים. התקיים דיון מעניין ברוח דמוקרטית. ההחלטות התקבלו בהצבעה דמוקרטית של כל שותפי הפרלמנט. נקבעה ועדה לכל יוזמה שתהה אמונה על קידום יוזמות התלמידים שהועלו בפרלמנט. בכל ועדה תהיה נציגות של הורים ותלמידים.


 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה