הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סהר פינטו העלה בפני נציגי משרד התחבורה ונתיבי ישראל את הצורך בשיפור התשתיות ותחבורה במתחם ביג וכן חיבור כביש 7 לכניסה ליישוב

חנה קקיאשוילי

המועצה המקומית גדרה מקדמת פתרון לנראות כביש 40 ולתשתיות התחבורה במרחב הביג

היום התקיימה פגישת עבודה בין ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו עם בכירים ממשרד התחבורה ונתיבי ישראל – לפיתוח התשתיות במרחב ביג גדרה ושיפור הנראות של כביש 40. בפגישה השתתפו מנהל אגף רשויות מקומיות במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים, אורי זילברמן, מנהל מרחב מרכז בנתיבי ישראל, אלון גבע, מהנדס התנועה ראשי, אינג' קובי ברטוב ובכירים נוספים. בפגישה השתתפו גם סגן ראש המועצה ומחזיק תיק ההנדסה, שלום אזרד, מנכ"ל המועצה, שמואל רוטשס ומהנדס המועצה סלאבן פנוביץ'.

בפגישה העלה ראש המועצה את הצורך להסדיר את מרחב ביג גדרה ואזור התעשייה. מאז שנפתח לפני מספר חודשים, מהווה מתחם ביג הצלחה מסחררת בהופכו לאבן שואבת לתושבי ותושבות המושבה ויישובי האזור. לצד הסדרת הגישה לתחבורה ציבורית, סיכמו משתתפי הפגישה על חיבור מיידי של תכנית עבודה מקיפה שיעודה הסדרת התשתיות התחבורתיות במרחב הביג: הקמת מעבר בטוח להולכי רגל, הרחבת הכביש, הסדרת הכיכר והצבת שילוטים. בסיור שנערך לאחר מכן בראשות מנכ"ל המועצה, סוכם על פיתוח הכיכר הצמודה למתחם: כולל תרנים, שתילת צמחיה ועוד.


כמו כן בפגישה הדגיש ראש המועצה את חשיבות תכנון ארוך הטווח בעולם תשתיות התחבורה. כך, הדגיש ראש המועצה את החשיבות של חיבור כביש 7 לכניסה לגדרה, חיבור זמני עד הקמת המחלף הגדול בבני עי"ש. הגלישה מכביש 7, תקצר את זמן ההגעה למושבה לבאים מכביש 6 ותחסוך סיבובים מיותרים לתושבים המגיעים למושבה מצד מזרח. נציגי משרד התחבורה ונתיבי ישראל יכניסו לתכנון הכניסה המדובר בתוכנית העבודה לפיתוח הכביש.


סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: "מאז שפתחנו את מתחם הביג, הפך להצלחה מסחררת גם כמרכז מסחר וגם כמרכז תעסוקה. בשיתוף פעולה מוצלח עם משרד התחבורה ונתיבי ישראל, נשלים את פיתוח התשתיות המרחב – פיתוח שיבטיח גם את בטיחות ציבור התושבים שמגיעים לביג וגם את הנראות של המרחב. פגישה זו מצטרפת לשורת פגישות שקיימנו בחודשים האחרונים שנועדו לתכנן מחדש, באופן מושכל, את הפיתוח והתשתיות של גדרה והסביבה".


שמואל רוטשס, מנכ"ל המועצה: "אני רוצה להודות לשותפנו במשרד התחבורה ונתיבי ישראל על העבודה המאומצת והמהירה לקידום פיתוח התשתיות במושבה, למען תושבי גדרה. ביחד עם פיתוח פתרונות התחבורה הציבורית במושבה, נמשיך להצמיח את גדרה קדימה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה