הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מנציחים את ותיקי גדרה .... רחוב חדש בגדרה "דרך האחים" ע"ש שלום ומשה מידני זצ"ל

אבי בר
בשבוע הקודם התקיים טקס הסרת הלוט ל"דרך האחים" ע"ש שלום ומשה מידני זצ"ל.
הערב התקיים במעמד ראש המועצה יואל גמליאל וסגן ראש המועצה ציון ידעי, את הערב פתחו בברכה בבית הכנסת ולאחר מכן התאספו המשפחה והחברים בבית הכנסת לברכות, ראש המועצה יואל גמליאל וסגן ראש המועצה ציון ידעי נשאו דברים על זכרון הצדיקים שלום ומשה מידני, וכן, על משפחת מידני היקרה והידועה במושבה.
שלמה מידני, אחיהם של שלום ומשה מידני סיפר אודות המשפחה, הסיפור היה מרתק וציין נקודות משמעותיות בחייהם של המשפחה. שלום הוא האח הבכור במשפחת מידני ומשה השני במשפחה. משפחת מידני הגיעה ארצה בעלייה של שנות החמישים ובחרה לבנות את ביתה בגדרה. חייהם של שלום ומשה מידני זצ"ל  הוקדשו ללימוד תורה, הדריכו ילדים בלימוד תורה, אנשים צדיקים משכמם ומעלה שהיו מוכרים ביישוב, אנשים שידעו מהי עבודת כפיים, חרוצים ומסורים. משה היה אחראי על הקמתו של בית כנסת שקיים עד היום ומשמש את בני המשפחה.
הדרך נחנכה של שמם, לזכרונם, דמויות מוכרות בגדרה, אנשים צנועים שהעבירו את אהבתם לתורה והמורשת שלהם לדורות הבאים.
ראש המועצה יואל גמליאל ציין את היותם אנשי חסד ונתינה, אנשים צנועים וצדיקים. היו ידועים בטוב ליבם ובאהבת האדם. יהי זכרם ברוך.



 
 

 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה