מאבטחי מוסדות החינוך יעברו לאבטח את המרחבים המוגנים הציבוריים בגדרה

בהנחיית ראש המועצה: מאבטחי מוסדות החינוך יעברו לאבטח את המרחבים המוגנים הציבוריים
מבצע "עם כלביא" הביא איתו אתגרים שלא נראו במושבה לאורך שנים: תושבי המושבה מתבקשים לשהות באופן ממושך במרחבים מוגנים ופעילות מערכת החינוך הופסקה בכל הארץ. כדי להגביר את הביטחון, ואת תחושת הביטחון, הנחה ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, לפעול מול משטרת ישראל, פיקוד העורף ומשרד החינוך, להציב את מאבטחי מערכת החינוך במרחבים הציבוריים המוגנים אותם פתחה המועצה בימים האחרונים.
כך, המאבטחים יפעלו בין השעות 18:00 בערב ל00:00 וידווחו באופן שוטף למרכז ההפעלה של המועצה. בכל אירוע חשוד, ידווחו המאבטחים החמושים למוקד העירוני, אשר תוגבר מאז תחילת המבצע – ופניה מסודרת תועבר באופן מיידי למשטרת ישראל. לצד פעילות המאבטחים, ראש המועצה הנחה עוד ביום הראשון של המבצע, לתגבר את כוחות האבטחה של המועצה ולהדק את התיאום עם משטרת ישראל. מאז יום שישי פועלים ברחבי המועצה מספר צוותים של משטרת ישראל ושיטור עירוני שמטרתם לוודא את ביטחון התושבים.
יוזכר כי החל ביום שישי, פתחה המועצה 8 מרחבים ציבוריים מוגנים במגוון מוסדות חינוך במועצה. מוסדות אלה מצטרפים ל-15 המקלטים הציבוריים הפרוסים במרחבי המועצה ונועדו לאפשר מענה לתושבים אשר אין בסמוך לביתם מרחב מוגן תיקני. מאז תחילת המבצע, תושבים מכלל שכונות גדרה מגיעים למקלטים אלה ובוחרים להעביר שם את הלילה, בצורה מוגנת ובטוחה.
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה: "אנחנו מקיימים הערכות מצב שוטפות עם משטרת ישראל, פיקוד העורף וכוחות הביטחון הנוספים. אנחנו נמצאים במצב מלחמה בה האויב מנסה לפגוע בנו במגוון דרכים. כדי לחזק את תחושת הביטחון פנינו לרשויות המוסמכות והבאנו לתגבור מערכי האבטחה היישוביים – במרחבים הציבוריים המוגנים שנפתחו. מרכז ההפעלה של גדרה פועל מסביב השעון, לאורך כל שעות היממה, לספק מענה לצרכי הביטחון השונים של התושבים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.