הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי רמון נפגשו במסגרת שבוע החלל עם אסטרונאוט אמריקאי וקיימו תחרות בניית טילים ושיגורם

אבי בר

אסטרונאוט, מדען, חללית בחצר בית הספר, ותחרות שיגור טילים – כל אלו ועוד הם חלק מסדרת מפגשים ופעילויות אשר מלאו את 'שבוע החלל' לזכרם של אילן ואסף רמון ז"ל שהתקיים בבית ספרנו בתחילת פברואר. השבוע שאורגן והעובר על ידי תלמידי מגמת ביולוגיה משכבה י"א בליווי המורה שמרית נור וצוות מדעים, פנה לכלל תלמידי בית הספר שקרוי על שם אילן ואסף רמון ז"ל, האסטרונאוט הישראלי הראשון ובנו, אשר נפלו במסגרת תפקידם.
בין הפעילויות הרבות שהתקיימו יכולנו למצוא הרצאות של מורים מבית בספר ומרצים חיצונים, תחרות בנייה ושיגור של טילים שבנינו בעצמנו במסגרת השיעורים, ביקור "בחללית" מעשי ידי צופי גדרה ועוד. חלק מהתלמידים נפגשו עם האסטרונאוט גארט רייזמן, וחלק עם ד"ר יואב יאיר שסיפר על 'SpaceX' -הניסוי שהתקיים במעבורת החלל קולומביה. תלמידי כיתת מדעים ומנהיגות הכינו תערוכת פוסטרים מדעיים בנושאים הקשורים לחלל וחייו של אילן רמון, ותלמידי י"א שבמגמת ביולוגיה העבירו שיעורים לשכבות גיל שונות לכל אורך השבוע.
בסופו של השבוע התקיים טקס מסכם בשיתוף פעולה של מגמת הביולוגיה ומגמת המוסיקה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה