עם בוא הקיץ, שאלו הדסה רוזמן ויעל כץ, בנות השירות מתנועת "והדרת", את באי מועדוניות האזרחים הוותיקים בגדרה, המופעלות על ידי המחלקה לשירותים חברתיים, מהו חלומם. אחת התשובות הבולטות הייתה לראות הופעה של הזמר האהוב עליהן, ציון גולן. המידע הגיע למועצה המקומית גדרה, שהחליטה להיענות לבקשה ופנתה לזמר, אשר הודיע כי ישמח להגיע ולהופיע בהתנדבות מלאה.
אמש התקיימה באולם מיכל במרכז אופק הופעה מרגשת ומשמחת עם מיטב הלהיטים של גולן. ההופעה נערכה בנוכחות ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, ומנהלת האגף לשירותים חברתיים, רינת יעקבי. אל ציון גולן הצטרף הקלידן הוותיק, טל עוזרי. באי המועדון ותושבים ותיקים נוספים נהנו מההופעה. בתחילת האירוע, העניק ראש המועצה, סהר פינטו, תעודת הערכה לזמר על עשייתו ועל הגעתו להופיע בהתנדבות.
סהר פינטו, ראש המועצה המקומית גדרה, מסר: "הבטחנו – וקיימנו: הקיץ הזה כל קבוצות האוכלוסייה בגדרה נהנים מאירועי פנאי, תרבות וספורט המתאימים עבורם. שמחתי לראות את באי מועדונית המחלקה לשירותים חברתיים נהנים ומתרגשים מהקלסיקות שכולם אוהבים. אני מבקש להודות באופן אישי לציון גולן על הופעה בהתנדבות".

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.