כנס העסקים המרכזי של גדרה יתקיים ב-15.9.25: המועצה מזמינה את בעלי העסקים להרצאה של המנטור איתן עזריה ונטוורקינג

המועצה המקומית גדרה מזמינה את בעלי העסקים להירשם לכנס העסקים המרכזי והרשמי של היישוב. הכנס יתקיים ב-15 בספטמבר 2025, בין השעות 18:00-21:30, באודיטוריום בית הספר רמון בגדרה.
במרכז הערב תתקיים הופעה של המנטור והמרצה הבינלאומי איתן עזריה. לדברי המועצה, הכנס מהווה הזדמנות להפוך ידע להזדמנויות עסקיות אמיתיות, ולרכוש חיבורים ושיתופי פעולה חשובים מהיישוב והסביבה, כולל קבלת כלים עסקיים ומידע חיוני על חדשנות עסקית.
עלות ההרשמה היא 49 ש"ח. ניתן להירשם דרך אתר מרכז אופק בקישור הבא: https://www.ofekgedera.org.il/page.php?type=event&id=2869&m=555&ht=#navbar.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.