זרקור על פעילות האגודה למען החייל בגדרה המופעלת על ידי מתנדבים מהיישוב ופועלים לרווחת החיילים

בחודשים האחרונים קיימת תנועה ערה של חיילים בסניף האגודה למען החייל בגדרה- ומי שתוהה מדוע הכל בזכות הפעילות של מתנדבי האגודה.
הסניף תמיד פעיל עם מתנדבי האגודה בהם גמלאי היישוב שפועלים לרווחת החיילים בחלוקת חבילות, שי ליום הולדת, הפעילות השבועית בתחנות ההסעה, אימוץ חיילי גבעתי, תחרויות בשיתוף בתי הספר, שיתוף פעולה עם בעלי העסקים בהם אופק מחשבים וגלידרה ועוד ועוד. סניף גדרה של האגודה למען החייל, הנחשב לאחד הפעילים בארץ והחיילים עצמם הביעו התלהבות רבה מהפעילות: "זה אחד הסניפים הכי חזקים בארץ! המתנדבים פה מלווים את כל חיילות וחיילי החובה מגדרה, עוד משלב הגן ועד השחרור!".
רק השבוע הם לקחו חלק במירוץ טלפש לזכרו של בן גדרה, טל פשבילסקי-שאולוב ז"ל בו לקחו חלק גם חיילי גבעתי והם כבר נערכים לחלוקת תווי השי לחגים לחיילים ממשפחות מעוטות יכולת - פעילות שהתקיימה בשיתוף יוחננוף.
הפעילות הענפה, המאורגנת מחדר קטן על ידי אזרחים מתנדבים, מתקיימת בצניעות רבה. המתנדבים, פועלים מתוך תחושת שליחות ולמען רווחת החיילים, בהתנדבות מלאה. יוזמה זו מתאפשרת הודות לתמיכתם של המועצה המקומית גדרה והעומד בראשה, מנהלי אגפי המועצה, מנהלי בתי ספר ומורות, מנהלות גני ילדים, תורמים, נותני חסות, תושבי גדרה, והאגודה למען החייל מרחב דרום.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.