תלמידי שכבת י' מתיכון דרכא רות בגדרה יצאו השבוע לשלוש פעילויות התנדבות למען הקהילה המקומית, במסגרת תוכנית המעורבות החברתית של בית הספר.
במהלך הפעילויות, ביקרו התלמידים בבתי אבות ובמחלקה האורתופדית-שיקומית בבית חולים מקומי. הם הכינו פעילויות מיוחדות עבור הדיירים והמטופלים, שוחחו עמם, והכניסו אווירת חג שמחה. בסיום הביקור, הותירו התלמידים שי קטן ומתוק למשתתפים.
בבית הספר ציינו לטובה את מחנכי השכבה, קורין, יאנה ורועי, על הובלת הפרויקט, ואת רכזת המעורבות החברתית, רחל יפרח, על הארגון. עוד נמסר כי התלמידים הפגינו שיתוף פעולה, רגישות והתנהגות למופת, ועוררו גאווה רבה בצוות החינוכי.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.