המעבר לכיתה א': מרכז אופק גדרה פותח קורס הכנה שיחל ב-9 בנובמבר ומטרתו להעניק כלים וביטחון עצמי לילדים

מרכז אופק גדרה מציע קורס הכנה לכיתה א', המיועד לסייע לילדים במעבר המשמעותי מהגן לבית הספר. מטרת הקורס היא להעניק לילדים כלים ומיומנויות שיקלו על השתלבותם בשגרת הלימודים ויבנו את ביטחונם העצמי.
הקורס יכלול פעילויות חווייתיות לפיתוח מיומנויות מגוונות, ביניהן הכרת האותיות והצלילים שלהן, כתיבה, יסודות במתמטיקה וכישורים חברתיים. במסגרת הקורס, הילדים ילמדו להתמודד עם משימות באופן עצמאי, לעבוד בקבוצה ולנהל את זמנם.
לדברי המרכז, מעבר להכנה האקדמית, הקורס שם דגש על חיזוק תחושת השייכות, פיתוח היכולת להתמודד עם שינויים, שיפור יכולת הביטוי בעל פה והקשבה לחברים בקבוצה. כל זאת, לדבריהם, נעשה במעטפת תומכת ואוהבת.
הקורס יחל ביום ראשון, 9 בנובמבר.
להרשמה ופרטים נוספים, ניתן לגשת לקישור: https://did.li/USZrl
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.