הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום רביעי ה-8.6 גדרה תחגוג את חג השבועות ברחוב הביל"ויים במגוון פעילויות, ובמופע המרכזי צמד זמרות הפופ האחיות התאומות נוי והדר ... רחוב הבילויים ייחסם מהבוקר

שלי ברגיג


ביום רביעי ה- 8.6, בשעות 16:00-19:30, ברחוב הביל"ויים בגדרה, יחגגו את חג השבועות במעמד ראש המועצה יואל גמליאל.

חגיגות חג השבועות יכללו מופעים שונים, להקות מקומיות, דוכני מכירה: יצירות, אוכל ואומנות, מייצגים מסתובבים, ריקודי עם, שירה בציבור ומעגל מתופפים. המופע המרכזי בחגיגות יהיה המופע של צמד זמרות הפופ התאומות בנות 17 " נוי&הדר", שיופיעו במופע קצבי וסוחף עם מיטב הלהיטים.


שינויים בהסדרי תנועה
החל מהשעה 7:00 בבוקר רחוב הביל"ויים ייסגר, המועצה מבקשת מהציבור לא להחנות את הרכבים ברחוב זה ולשים לב להסדרי התנועה ברחובות הסמוכים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה