הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המועצה המקומית גדרה קיימה מפגש שיתוף ציבור בנושא החינוך הדתי־ממלכתי העל-יסודי בהובלת אבי קמינסקי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית גדרה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית גדרה

המועצה המקומית גדרה נערכת לשנת הלימודים הבאה: לאחרונה התקיים במועצה מפגש שיתוף ציבור בנושא החינוך הדתי-ממלכתי העל-יסודי, ביוזמת אגף החינוך במועצה המקומית.

במפגש השתתפו תושבים רבים, הורים ואנשי חינוך, שהגיעו להביע את עמדותיהם, לשתף בתובנותיהם וליטול חלק פעיל בעיצוב עתיד החינוך הדתי בגדרה. המפגש התקיים באווירה פתוחה ומכבדת, ושיקף את העניין והרצון של הקהילה להשפיע על הדרך החינוכית במושבה.

את התהליך הוביל וניהל אבי קמינסקי, מומחה לניהול מערכות חינוך ולשיתוף ציבור, אשר הנחה שיח מקצועי וערכי בין המשתתפים. בסיומו של הערב ציינה הנהלת אגף החינוך כי יצאה מהמפגש עם מספר תובנות משמעותיות וכי בכוונתה להמשיך בתהליך בחינה מעמיקה של הצרכים והפתרונות האפשריים בתחום החינוך הממלכתי-דתי מול משרד החינוך, במטרה לדייק את המענים ולתת מענה מיטבי לתושבי גדרה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה