הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יואל גמליאל... החלטתי לפתוח קייטנה חברתית ב – 852 ₪ לילדי כיתות ג – ד... ומחר שני 20/6 כנראה משרד הפנים יודיע על הוזלה בכל הארץ של קייטנות הגנים

אבי בר
כפי שפורסם בשבוע שעבר  באתר be106 חדשות גדרה על כוונת ראש המועצה יואל גמליאל ללכת לקראת ההורים ולהוזיל להורים את עלויות הקייטנות. סיכם ראש המועצה על פתיחת קייטנה חברתית המקבילה לקייטנת כיתות א – ב (המסובסדת על ידי הממשלה ועולה להורים 300 ש"ח ) ולפתוח בבית הספר רימונים קייטנה חברתית לכיתות ג – ד למשך 3 שבועות בשעות 08:00 – 13:00 והיא תימשך 3 שבועות בעלות של 852 ₪.
 
כמו כן לגבי קייטנות הגנים, מחר יום שני 20/6/16 בשעה 13:00 צפויים  שר הפנים אריה דרעי, יו"ר ועדת הפנים ח"כ דוד אמסלם ויו"ר השלטון המקומי לכנס מסיבת עיתונאים ולהכריז על החלטה להוזלת מחירי הקייטנות לגילאי 4 – 5 (בשלב זה לא ידוע גובה ההוזלה ואם היא תיכנס לתוקף כבר מהקיץ הקרוב)
 


 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה