הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חגיגה יוונית ברחובות... ביום שלישי 26/7 בשעה 20:30 באולם מופת יופיעו דיוניסיס ובוזוקי גרוב במופע יווני מקפיץ לקיץ... כרטיסים למופע 08-9467890

דיוניסיס תאודורו ואיציק צארום, מייסדי בוזוקי גרוב הם תושבי רחובות ויבצעו לראשונה את הסינגל הראשון שלהם - "בכפיים 2016" ועוד שלל להיטים מוכרים ומקפיצים ובהם : "מיליסמו", "זינגואלה", "תודה על כל מה שנתת", "שיר השיירה", "הכל בגלל האהבה", "עיניים שלי" ועוד

אבי בר



בוזוקי גרוב המופיעים ברחבי הארץ עם מופע יווני קצבי, יופיעו בחוויות מופת רחובות עם הסינגל הראשון שלהם "בכפיים 2016". מייסדי ההרכב, דיוניסיס תאודורו ואיציק צארום, תושבי העיר רחובות, משלבים בסינגל זה את עולמות המוזיקה שלהם ומציגים עיבוד חדשני לשיר ב"כפיים", בו הם משלבים רומבה מזרחית עם רוק מרוקאי  שהופכים את השיר לקצבי ורקיד.

דיוניסיס תאודורו מייסד בוזוקי גרוב:

 "אנחנו מופיעים עם השיר "בכפיים" תקופה ארוכה ותמיד כשאנו מנגנים אותו אנו שמים לב שלאנשים קשה לרקוד כי השיר המקורי הוא בקצב אי סימטרי. בדרך חזרה מאחת ההופעות שלנו בצפון החלטנו לעבד מחדש את השיר בכדי שהקהל יוכל לרקוד בקלות ובטבעיות. התחלנו לשלב רומבה מזרחית עם רוק מרוקאי ולהעניק לשיר עיבוד מודרני. עד שהגענו לרחובות באותו הערב כבר היה לנו עיבוד חדש לשיר".

המופע היווני של בוזוקי גרוב כולל את הלהיטים המוכרים והאהובים של הזמר היווני בישראל. התוכנית בנוייה על שירים שתורגמו מיוונית לעברית. ״אני שר ביוונית והקהל שר בעברית״. בניהם "מיליסמו", "זינגואלה", "תודה על כל מה שנתת", "שיר השיירה", "הכל בגלל האהבה", "עיניים שלי" ועוד. דיוניסיס תאודורו, מנחה את המופע, שר ביוונית ועברית ומוביל את ההרכב עם בוזוקי אקוסטי/קלאסי ובוזוקי אלקטרוני. לצידו איציק צארום מנגן על פסנתר ובס קלידים. אליהם מצטרפים כפיר לדרמן על תופים, דניאל הופמן על כינור ועומר גבאי על חצוצרה. העיבודים של בוזוקי גרוב מושפעים ממוסיקת רוק, בלוז, מוזיקה קלאסית, צוענית, ביג בנד, כליזמר, פלמנקו וג’אז.




"תמיד כשאנחנו מופיעים ברחובות תופסת אותנו התרגשות גדולה להופיע בעיר בה אנו גרים, אבל הפעם ההתרגשות היא כפולה כשבפעם הראשונה נופיע עם הסינגל שלנו ואני אשיר אותו בעברית. אני מקווה שהשיר יקפיץ את הקהל על הרגליים", הוסיף דיוניסיס.
בוזוקי גרוב יופיעו ביום שלישי 26.7 במופת חוויות רחובות עם המופע היווני שלהם וינגנו לראשונה מול קהל את הסינגל הראשון שלהם "בכפיים 2016".

 
אודות בוזוקי גרוב:
בוזוקי גרוב הוא הרכב מוזיקת עולם המבוסס על בוזוקי ומשלב מוזיקה יוונית ומקצבים יוונים עם מוטיבים של ג'אז, רוק וביג בנד בעיבודים חדשניים. מייסדי ההרכב, דיוניסיס תאודורו ואיציק צארום משלבים את עולמות המוזיקה שלהם ומפיקים שירים עם עיבודים חדשניים החל מעיבודים מודרניים לשירים יווניים קלאסיים ועד שירים מקוריים בעיבודים מודרניים המבוססים על הבוזוקי.

דיוניסיס תאודורו מוביל את ההרכב עם בוזוקי אקוסטי ובוזוקי אלקטרוני וסגנונות מוזיקליים יווניים, רוק, בלוז ומוזיקה קלאסית. לצידו איציק צארום משלב סגנונות של פלמנקו, וג'אז בנגינה על פסנתר חשמלי ובס קלידים. אליהם מצטרפים בהרכב משתנה גם נגנים על תופים, כינור, חצוצרה וכלי הקשה.

לבוזוקי גרוב גם מופע יווני מעורר נוסטלגיה וגם מופע עכשווי עם מוזיקת עולם-פיוז’ן. כל הופעה מקפיצה את הקהל והופכת למסיבה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה