נערכים לכל תרחיש: המועצה המקומית גדרה קיימה תרגיל מוכנות לחירום בהובלת ראש המועצה סהר פינטו לבחינת ההתמודדות עם תרחישים ביטחוניים

היום התקיים תרגיל מוכנות לחירום במועצה המקומית גדרה, כחלק מגאנט אימונים שנבנה ותוכנן מראש. התרגיל נועד לבחון את מוכנות הרשות המקומית להתמודדות עם תרחישי חירום שונים, בהתאם להערכות המצב העדכניות של גופי הביטחון במדינה.
את התרגיל הוביל ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, והוא התקיים בהשתתפות סגנית ראש המועצה דורית בן בוחר, ממלא מקום ראש המועצה תומר אהרון, מנכ״ל המועצה יאיר ריס, יקל״ר המועצה רונן, וכן כלל מנהלי האגפים והמחלקות במועצה.
במהלך התרגיל נבחנו תהליכי קבלת החלטות, עבודת המטה, שיתופי פעולה בין הגורמים השונים, רציפות תפקודית ומענה לתושבים במצבי חירום. מטרת התרגיל הייתה לוודא כי הנהלת המועצה והגורמים המקצועיים ערוכים לפעול במהירות, בתיאום ובאחריות, על מנת לשמור על ביטחון התושבים ועל תפקוד תקין של הרשות גם בתרחישים מורכבים.
במועצה ציינו כי תרגיל זה הוא חלק מסדרת אימונים ותרגולים שימשיכו להתקיים, מתוך תפיסה של היערכות מתמדת, למידה ושיפור מתמשך של מערך החירום העירוני.
ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, מסר: "האחריות שלנו היא להיות מוכנים לכל תרחיש – לא בדיעבד, אלא מראש. תרגילי המוכנות מאפשרים לנו לבחון את עצמנו, לחדד תהליכים ולוודא שבשעת אמת נדע לפעול במהירות, במקצועיות ובשיתוף פעולה מלא. נמשיך להשקיע בהיערכות לחירום כדי להבטיח את ביטחונם וחוסנם של תושבי גדרה".

צילומים:דוברות המועצה המקומית גדרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.