הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"כנפיים של בובה": פרויקט החותם של שכבת ו' בבית הספר הביל"ויים בגדרה הוקדש לזכרה של משפחת קוץ

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר הביל"ויים גדרה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר הביל"ויים גדרה

בבית הספר הביל"ויים בגדרה הוצב פרויקט החותם של שכבת ו' לשנת הלימודים תשפ"ה, הנושא את השם "כנפיים של בובה". המיצג האומנותי ממוקם כעת במיקום חדש במרחב הכניסה של בית הספר.

הפרויקט מוקדש לזכרה של משפחת קוץ, שנרצחה כולה ב-7 באוקטובר. המיזם הובל על ידי מאיה נדב, הרכזת החברתית והמורה לאומנות בבית הספר, בסיוע של עדי סלמה - אמו של אלון סלמה מכיתה ב'1 ואחותה של ליבנת קוץ ז"ל. העובדה כי מדובר במשפחתו של תלמיד בית הספר הפכה את העשייה למשמעותית ומרגשת במיוחד עבור הצוות והתלמידים.

בבית הספר מציינים כי מדובר בחותם ערכי, רגשי ועמוק עבור הקהילה, המהווה סמל לזיכרון, אהבה, אנושיות והבחירה להמשיך לצמוח גם מתוך הכאב. קהילת בית הספר נרתמה ותרמה צעצועים לטובת המיצג, בשיתוף פעולה עם גורמים נוספים שלקחו חלק בעשייה.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה