הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סיור מיוחד במוזיאון גדרה ב-20.2: "בגדים מספרים היסטוריה" - מסע בעקבות האופנה המקומית והערכים שמאחוריה

חנה קקיאשוילי

מוזיאון גדרה יקיים סיור מיוחד תחת הכותרת "בגדים מספרים היסטוריה", אשר יעסוק באופנה המקומית לאורך השנים ובמשמעויותיה החברתיות וההיסטוריות.

במסגרת הסיור החדש, המשתתפים יעקבו אחר הבגדים שנלבשו במושבה לאורך שנותיה. דרך הפריטים השונים, יינתן דגש על האופן בו ביקשו אנשי ונשות המקום להציג את עצמם, וכן על הערכים שביקשו לקבע בזיכרון ההיסטורי באמצעות לבושם.

הסיור יתקיים בהדרכתה של סמדר מילשטיין, בתאריך ה-20 בפברואר (20.2), בין השעות 10:00 ל-11:30. עלות ההשתתפות בסיור הינה 40 ש"ח.

לפרטים נוספים והרשמה טלפונית (בשעות הבוקר), ניתן לפנות למספר: 08-8593316.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה