הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועצת גדרה אישרה: הקמת מתקני ספורט, גינות כלבים ומתחם כושר קרבי על שם החלל ליאב אלוש ז"ל

מערכת האתר
דוברות המועצה המקומית גדרה
דוברות המועצה המקומית גדרה

בישיבת המועצה המקומית גדרה שהתקיימה לאחרונה, אושרו שורה של החלטות משמעותיות שנועדו לשפר את מוסדות החינוך, לפתח את המרחב הציבורי ולהעצים את איכות החיים של תושבי המושבה.


במסגרת הישיבה אושרה הגדלת תב"ר (תקציב בלתי רגיל) להנגשת כיתות לתלמידים עם קשיי שמיעה וליקוי ראייה, לרבות שדרוג תשתיות במוסדות החינוך. ההחלטה נועדה להבטיח סביבת למידה נגישה, מותאמת ואיכותית לכל תלמיד ותלמידה, מתוך תפיסה של שוויון הזדמנויות והכלה מלאה.


עוד אושר ייזום הקמת גינות כלבים ברחבי המושבה, שיספקו מרחבים בטוחים ונגישים לכלבים ולבעליהם, ויעודדו פעילות נאותה במרחב הציבורי תוך חיזוק תחושת הקהילה. במקביל, אושרה הגדלת תב"ר לשיפור איטום במוסדות חינוך ובמבני ציבור, במטרה להבטיח תחזוקה איכותית לאורך זמן, בטיחות גבוהה ונוחות לתלמידים, לצוותי החינוך ולציבור הרחב.


המועצה אישרה גם הקמת מתקני ספורט קהילתיים בתקציב כולל של 2,000,000 שקלים. המתקנים החדשים יאפשרו פעילות ספורטיבית לתושבים בכל הגילאים, יחזקו את אורח החיים הבריא וייצרו מוקדי מפגש פעילים ברחבי גדרה. בנוסף, אושרה הקמת מתחם כושר קרבי על שם ליאב אלוש ז"ל, שנפל במלחמת "חרבות ברזל". המתחם נועד להנציח את זכרו ולהוקיר את הקרבתו למען מדינת ישראל, תוך חיזוק ערכי המנהיגות והתרומה לקהילה.


קודם לישיבה, ובמסגרת אירועי שבוע החינוך, הודה ראש המועצה באופן אישי למתנדבי עמותת "ידיד לחינוך", התורמים מניסיונם וממרצם לחינוך ילדי גדרה ומהווים נדבך משמעותי בהצלחת מערכת החינוך המקומית.


ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, מסר בתגובה להחלטות שאושרו: "ההחלטות שקיבלנו מבטאות מחויבות עמוקה לפיתוח שיטתי של גדרה. אנחנו משקיעים בחינוך, בנגישות, בספורט ובמרחב הציבורי. איכות החיים של התושבים עומדת במרכז. נמשיך לפעול באחריות ובנחישות כדי לבנות מושבה מתקדמת, מכילה וחזקה עבור כולנו."





צילומים:דוברות המועצה המקומית גדרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה