הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מחנה כדורגל ייחודי לפסח בגדרה: "רק משחקים" בהדרכת עופר טלקר ואלי פרייטג (24-31.03.2026)

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית"ר גדרה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית"ר גדרה

מועדון הכדורגל בית"ר גדרה פותח את ההרשמה למחנה חופשת הפסח, המוגדר כמחנה ייחודי באזור שיתמקד כולו בקיום משחקים. המחנה יתקיים תחת הדרכתם של עופר טלקר ואלי פרייטג.


המחנה ייערך בין התאריכים 24.03.2026 ל-31.03.2026, בין השעות 08:00 ל-13:00 במגרש העירוני הממוקם ברחוב ראובן 3 בגדרה. במסגרת התוכנית, יתקיים בכל יום משחק מול מחנה אחר, והיא תכלול בסך הכל שלושה משחקי חוץ ושני משחקי בית. מטרת הפעילות היא לחזק את הביטחון, לשפר את קבלת ההחלטות והמשחק הקבוצתי, ולאפשר לשחקנים לצבור דקות משחק אמיתיות ולהתנסות במשחקים רשמיים.


הפעילות מיועדת לשחקני בית ספר לכדורגל כהכנה לליגה, וכן לשחקני ליגה המעוניינים לצבור דקות משחק וביטחון לקראת המשך העונה.


עלות ההשתתפות במחנה עבור שישה ימים עומדת על 1,000 שקלים. ניתן להירשם גם ליום פעילות בודד בעלות של 250 שקלים. עלות ההסעות למשחקי החוץ היא 100 שקלים ואינה כלולה במחיר המחנה. מארגני המחנה מוסרים כי מספר המקומות מוגבל.


לפרטים נוספים ולהרשמה:

קישור להרשמה: לחצו כאן

טלפונים לבירורים: 054-5371410 | 050-444-3209



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה