הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי בית ספר אוהל שלום בסיור סליחות לילי בירושלים

אבי בר


תלמידי כיתות ד'-ו' של ביה"ס "אוהל שלום" יצאו בשבוע האחרון בלוויית הוריהם ומחנכיהם לסיור סליחות בירושלים העתיקה שיזם, ארגן וליווה צוות ביה"ס, בניצוחה של המנהלת, שרה לבז.

מנהלת ביה"ס הדגישה את החשיבות הרבה שרואה צוות ביה"ס בסיור, כחלק מההכנה של התלמידים לימים הנוראים ולחגי תשרי.

התלמידים והוריהם סיירו תחילה בסמטאות הציוריות של הרובע היהודי, אפופים באווירה הירושלמית המיוחדת של לילות חודש אלול, חודש הרחמים והסליחות.

המדריכות שליוו את הסיור סיפרו על אירועים מכוננים בהיסטוריה של הרובע, ושחקנית רחוב המחיזה את סיפוריהן של כמה מהדמויות המיוחדות שחיו ופעלו בו.

בחצות הלילה ירדו משתתפי הסיור אל הכותל המערבי, לאמירת סליחות ברוב עם, יחד עם מתפללים רבים שהגיעו אף הם לאמירת הסליחות מכל קצווי הארץ.

לפנות בוקר חזרו משתתפי הסיור לגדרה, עייפים ונרגשים.



 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה