מבצע גיוס וחלוקת סלי מזון למשפחות נזקקות בגדרה לקראת החג: חלוקה מתוכננת ל-25 במרץ

בית חב"ד בגדרה הודיע על המשך המסורת של חלוקת סלי מזון למשפחות ולנזקקים לקראת החג, הנערכת בתיאום עם גורמי הרווחה. היוזמה נועדה להעניק סיוע לאור פניות של משפחות רבות, בייחוד בצל המצב הביטחוני והמלחמה המתמשכת.
היעד הראשוני של המיזם עומד על גיוס 51 סלי מזון, כאשר המטרה השאפתנית של המארגנים היא לסייע ל-100 משפחות. עלות תרומת סל מזון בודד נאמדת בכ-300 שקלים. עד כה גויסו תרומות עבור שבעה סלים בלבד, המהווים כ-14% מיעד הגיוס, והמארגנים קוראים לציבור להירתם ולהשלים את הפער.
במידה ותגוייס כמות מספקת של תרומות, אירוע חלוקת סלי המזון מתוכנן להיערך ביום רביעי, ז' בניסן (25 במרץ), בשעה 18:00. ציוד המזון ירוכז ויחולק מבית הספר "שלהבות חב"ד" הממוקם ברחוב דבורה עומר בעיר.
למעוניינים לקחת חלק בסיוע ולהרים תרומה (עם הציון "עבור סלי מזון"), ניתן לבצע זאת במספר ערוצים:
- העברה בנקאית: בנק מסד, סניף 501, מס' חשבון 44698, על שם "בית חב"ד גדרה".
- באמצעות אפליקציית פייבוקס: לתרומה לחצו כאן
- העברה באשראי: לתרומה מאובטחת לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.