עדכון חינוך בגדרה: כיתות התקשורת בחינוך המיוחד יחזרו לפעילות מותאמת ביום ראשון, 22 במרץ

מערכת החינוך של המועצה המקומית גדרה מעדכנת כי בהתאם להנחיות פיקוד העורף, החל מיום ראשון הקרוב, ה-22 במרץ, יחזרו לפעילות מותאמת כיתות התקשורת של החינוך המיוחד בבתי הספר במושבה.
על פי מתווה החזרה, פעילות כיתות התקשורת תתקיים בין השעות 8:00 ל-13:00. במועצה המקומית מדגישים כי בשלב זה, המסגרות יופעלו ללא מערך הסעות וללא שירותי הזנה לתלמידים.
בתוך כך, בהמשך להערכת מצב שהתקיימה בשיתוף עם נציגי פיקוד העורף, הובהר כי מדיניות ההתגוננות הכללית ביישוב נותרה ללא שינוי, והיא תישאר בתוקף עד ליום שני, ה-23 במרץ 2026 בשעה 20:00. בהתאם למדיניות זו, נמסר כי שאר מערכת החינוך הפורמלי תישאר סגורה ולא תתקיים בה פעילות להמשך פרק זמן זה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.