לרגל חודש האישה: המועצה המקומית גדרה מצדיעה לסארלה גריימליך רבינוביץ על פועלה למען משפחות משרתי המילואים

לרגל חודש האישה, ובצל מבצע "שאגת הארי", המועצה המקומית גדרה מציינת ומוקירה את העשייה של נשות המושבה הפועלות מסביב לשעון בשעת חירום. בהזדמנות זו, בחרה המועצה להצדיע לסארלה גריימליך רבינוביץ על תרומתה לקהילה.
גריימליך רבינוביץ פעילה החל מתחילת מלחמת "חרבות ברזל" למען נשות המילואים בגדרה. היא פועלת רבות למען נשות משרתי המילואים ודואגת לייצר עבורן חיבורים למתנדבות. גם במהלך מבצע "שאגת הארי", היא ממשיכה לפעול ללא לאות במטרה להקל על מציאות חייהן של משפחות משרתי המילואים, וזאת במסגרת פעילותה בעמותת "העוגן למשפחות המילואים" בגדרה.
עמותת "העוגן" הוקמה על מנת להעניק מעטפת הוליסטית למשפחות הנושאות בנטל המילואים והקבע, מתוך מטרה לסייע להן לצלוח את התקופה המאתגרת תוך שמירה על שגרה מיטיבה. העמותה הפועלת במושבה מציעה למשפחות מעטפת מלאה הכוללת ליווי מעשי, רגשי וקהילתי, המותאמת לצרכים המגוונים והדינמיים העולים מהשטח.
לצד הפעילות היומיומית, סארלה וצוות "העוגן" פועלות לרתום את כלל קהילת גדרה למשימה. במועצה מציינים כי העמותה פועלת מתוך אמונה עמוקה בחוסן המשפחה והקהילה, ומתוך מחויבות ותחושת שליחות לעמוד לצד המשפחות כל עוד הן נדרשות להתמודד עם אתגרי שירות המילואים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.