הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חניכי תנועת הנוער בגדרה ציינו את יום הזיכרון בפעילויות הנצחה ובהשתתפות במיזם "נר, גלויה ועניבה"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Noa Korkos
צילום מתוך דף הפייסבוק Noa Korkos

ביום שישי האחרון, ציינו חניכי תנועת הנוער המקומית בגדרה את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה בשורת פעילויות חינוכיות וערכיות. במהלך היום, עברו החניכים פעילויות מותאמות ולמדו על סיפוריהם של הנופלים, ובסיום הפעילות נערך טקס מרגש שהועבר על ידי בוגרי הסניף.

כחלק מפעולות ההנצחה, ציירו החניכים על חלוקי נחל והקדישו אותם לזכר הנופלים. חלוקי הנחל הונחו בגינת ההנצחה הממוקמת בשטח הסניף. החניכים והצוות מזמינים את תושבי גדרה והסביבה להגיע לגינת ההנצחה, לשבת, להתבונן ולהתייחד עם זכר הנופלים.

בנוסף, ביום ראשון האחרון יצאו בוגרי המקום לקחת חלק במיזם ההנצחה הארצי "נר, גלויה ועניבה". במסגרת הפרויקט, פקדו הבוגרים את הר הרצל בירושלים וכן הגיעו להנציח נופלים בני המקום בגדרה, מתוך מטרה לזכור ולהנציח את הנופלים בכל יום ובכל רגע.


סרטון:


סרטון:


סרטון:




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה