הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי תיכון דרכא בגין בגדרה ציינו את סיום עבודת השורשים בסיור בירושלים ובטקס

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון דרכא בגין
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון דרכא בגין

תלמידי שכבת ז' בתיכון דרכא בגין בגדרה חתמו ביום ראשון את תהליך "שורשים מדור לדור", בסיור מסכם בירושלים ובטקס בית ספרי. הפרויקט, שהחל בתחילת שנת הלימודים, התמקד בהיכרות עם סיפורים משפחתיים, זיכרונות וחיפוש אחר הזהות האישית והמשפחתית של התלמידים.


במהלך חודשי הפרויקט למדו התלמידים להכיר את שורשיהם המשפחתיים. לציון סיום התהליך, הם סיירו בירושלים במוקדים היסטוריים, ובהם קבר דוד, סמטאות הרובע היהודי והקארדו, ושמעו על סיפורי ההתיישבות מחוץ לחומות.


עם חזרתם לבית הספר בתום הסיור בעיר, התכנסה השכבה לטקס סיום הפרויקט, בהשתתפות הצוות החינוכי, ההורים ובני המשפחה. התלמידים הובילו את הטקס, נשאו דברים, ושיתפו בתובנות שאספו לאורך התהליך מהשיחות שניהלו עם בני משפחותיהם ומחוויותיהם בסיור.


הפרויקט וטקס הסיום התקיימו בליווי הצוות החינוכי של שכבת ז' בבית הספר, ובו רכזת השכבה שרי מיארה, היועצת רבקה זיו, וצוות המחנכים: חלי מאיוסט, יפית כהן, אורית עוז, אורית שני ונתנאל שמילוביץ.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה