הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תאונת דרכים קטלנית בכביש 7 סמוך למחלף שורק: שני הרוגים נער כבן 15 וצעירה כבת 20 ומספר פצועים קשה

מערכת האתר
דוברות הצלה דרום
דוברות הצלה דרום

תאונת דרכים קטלנית אירעה בכביש 7 לכיוון מערב, סמוך למחלף שורק, במעורבות של משאית ומיניבוס הסעות. בתאונה הקשה נהרגו שני בני אדם ונפצעו חמישה נוספים בדרגות פציעה שונות.

כוחות עזרה ראשונה והצלה רבים, בהם צוותי מגן דוד אדום, כונני הצלה דרום ואיחוד הצלה, הגיעו לזירה בה הבחינו במיניבוס מרוסק עמוס בנוסעים. כוחות הכיבוי פעלו לחילוץ הלכודים בתוך הרכב הפגוע. לאחר החילוץ, נאלצו פראמדיקים של מד"א לקבוע את מותם של נער כבן 15 וצעירה כבת 20 שסבלו מפציעות קשות.

צוותי הרפואה בזירה העניקו טיפול רפואי מציל חיים לחמישה נפגעים נוספים, אשר פונו באמצעות אמבולנסים לחדרי הטראומה במרכזים הרפואיים קפלן ברחובות ואסותא אשדוד. מהמרכז הרפואי קפלן נמסר כי הובהלו אליו שלושה פצועים בני 17 הסובלים מפציעות רב-מערכתיות. מצבו של פצוע אחד מוגדר אנוש, חברו מוגדר במצב קשה והשלישי במצב בינוני. הפצועים במצב אנוש וקשה מורדמים ומונשמים ומקבלים טיפול על ידי צוות משולב של יחידת הטראומה ומלר"ד הילדים של המרכז הרפואי.

מהמשטרה נמסר כי בוחני התנועה של מחוז מרכז במרחב שפלה פתחו בחקירת נסיבות התאונה הקטלנית וכי בשלב זה זהות ההרוגים טרם אומתה במלואה על ידי הרשויות.


סרטון:


סרטון:








צילומים:דוברות הצלה דרום, איחוד צלה. מכבי האש

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה