הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

היום (25.05.2026): יום אומנויות ראשון בתיכון דרכא רות בגדרה הכולל הופעות של תובל שפיר ובני ברוכים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון דרכא רות
צילום מתוך דף הפייסבוק תיכון דרכא רות

היום (שני, 25 במאי 2026) מתקיים יום אומנויות ראשון מסוגו בתיכון דרכא רות בעיר גדרה, המיועד לתלמידי ולצוות בית הספר. מדובר ביום פעילות ייעודי הכולל פאנלים, סדנאות ומופעים, אשר הופק בליווי ייעוץ אמנותי של מימי אושרוב.

על פי לוח הזמנים שפרסמה הנהלת בית הספר, יום הפעילות נפתח בשעה 08:15 בשיעור חינוך בכיתות האם, שמוקדש לנושא ערכים חברתיים ותרבותיים. החל מהשעה 09:00 ועד לשעה 12:00 התלמידים משתתפים בסבבים של פעילויות במתחמי בית הספר, כאשר ביניהם משולבות הפסקות קצרות. יום הלימודים מתוכנן להסתיים בפיזור תלמידים בשעה 12:00. לקראת הפעילות, התלמידים הונחו להגיע ללא תיקים של בית ספר ולהצטייד בארוחת בוקר בלבד, תוך הדגשה כי הנוכחות בכלל הפעילויות הינה חובה.

במסגרת תכני יום האומנויות, נחשפים התלמידים למספר נציגים ומופעים מתחומי התרבות והבמה. בין המשתתפים ניתן למנות את השחקן תובל שפיר, שמקיים שיחה על מאחורי הקלעים של עולם המשחק, בניית קריירה והתמודדות עם הצלחות והחמצות; והסטנדאפיסט בני ברוכים, המעלה מופע המשלב הומור עם סיפורים מחייו בנושאי הישרדות והסתגלות.

בנוסף, מתקיימות פעילויות נוספות הכוללות את המופע "רוקדים על הבית" - מופע אינטראקטיבי של קצב וכלי הקשה המשתף את הקהל; מתחם "מסיבה ישראלית" המשלב מוזיקת פופ ים-תיכונית ולהיטים ישראלים; מפגש עם אופיר יצחקי, המתמחה בשילוב תוכן חווייתי וחשיבה יצירתית לנוער; והרצאתה של ענבר סלם בנושא "סודות מעולם הקולנוע", העוסקת ביצירת אשליה בקולנוע, בתיאטרון ובטלוויזיה, וכוללת הדגמות וקטעי סרטים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה