גלית ברדה מונתה למנהלת החדשה של בית הספר הביל"ויים בגדרה. היא תחליף בתפקידה את המנהלת היוצאת, ליזי מונטייה, שסיימה את תפקידה לאחר שנות עשייה חינוכית בבית הספר.
ברדה, תושבת מושב קדרון, נשואה לעמוס ואם לארבע בנות, מביאה עמה ניסיון חינוכי של 27 שנים במערכת החינוך, לצד היכרות עם עולמות הפדגוגיה, ההכלה, החינוך החברתי והובלת תהליכים חינוכיים. לאורך השנים מילאה מגוון תפקידים, ובהם חברת צוות ניהול, מובילת השכבה הצעירה, רכזת הכלה והשתלבות ורכזת חינוך חברתי. בתפקידה האחרון שימשה כרכזת הכלה והשתלבות בבית הספר גוונים, שם הובילה והטמיעה תהליכים פדגוגיים, חברתיים ורגשיים, מתוך ראייה רב-תחומית.
על פי גישתה, חינוך מבוסס על יצירת קשרים בין-אישיים, טיפוח ערכי כבוד, חיזוק תחושת השייכות והעמקת האמונה ביכולתו האישית של כל תלמיד ותלמידה להצליח. לצד זאת, היא שמה דגש על קהילתיות, שותפות בין כל באי בית הספר, הקשבה, מקצועיות וחדשנות.
המועצה המקומית גדרה פרסמה הודעת תודה למנהלת היוצאת, ליזי מונטייה, על שנים של עשייה חינוכית, המחויבות לתלמידים ולצוות, ומסירותה המקצועית. המועצה איחלה לשתי המנהלות הצלחה בדרכן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.