מרכז אופק גדרה יקיים בוקר של קולנוע ישראלי במסגרת מיזם "סרט נע" – הקרנות סרטים בקהילה ביוזמת מפעל הפיס והאקדמיה הישראלית לקולנוע ולטלוויזיה.
האירוע יכלול את הקרנת הסרט "הולה צ'או". הסרט מתואר כסיפור אנושי, מצחיק, כואב ומרגש על משפחה המתאחדת מחדש בנסיבות בלתי צפויות. העלילה מציגה את סיפורו של מפגש משפחתי בישראל של משפחה יהודית ארגנטינאית שחבריה לא התראו זה עם זה במשך עשור. כאשר מרסלו נאלץ לקבל לביתו את אביו העיוור ואת אחותו בעלת הצרכים המיוחדים לאחר שנים של נתק, הוא יוצא למסע של התמודדות, סליחה קשרים משפחתיים.
לאחר ההקרנה תתקיים שיחה מיוחדת עם במאי הסרט, יוחנן "חורחה" ולר, שתעניק הצצה אל מאחורי הקלעים של יצירת הסרט.
האירוע יתקיים ביום רביעי, 8 ביולי 2026, בשעה 09:30 באולם מיכל במרכז אופק גדרה. עלות כרטיס היא 30 שקלים.
האירוע מונגש. לבקשות להנגשה מיוחדת ניתן לפנות באמצעות הדוא"ל לכתובת ofekgedera1@gmail.com או בטלפון 08-6212421.
לרכישת כרטיסים ולפרטים נוספים: אתר מרכז אופק גדרה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.