נתוני הבגרות של גדרה ממשיכים להדהים ולשבור שיאים... בשבוע שעבר דווח כי בנתיבי נועם כמעט 100% מהתלמידים וכעת משרד החינוך מדווח על זינוק בזכאות לבגרות בבתי הספר רמון ובגין
נתקלתם באירוע חריג? דווחו לוואטסאפ האדום 0-586-586-106 (שמרו המספר בזיכרון)
אבי בר
18.01.17 13:41
רוחלה טל וחנה כהן
לאחר שבשבוע שעבר פורסם אודות האחוז המרשים של הזכאים לבגרות בתיכון 'נתיבי נועם' בגדרה הנושק ל-100% (98.36% זכאים, קפיצה מרשימה של 13.36% בזכאות לבגרות) בשנת תשע"ה, מעדכנים השבוע במינהל החינוך במועצה מקומית גדרה על זינוק בזכאות לבגרות גם בתיכון 'רמון' ובתיכון 'בגין' ביישוב.
מנתונים שהעבירה דסי בארי, מנהלת אגף א' בחינוך העל יסודי במשרד החינוך עולה כי בשנת תשע"ה הזכאות לבגרות בתיכון 'רמון' עמדה על 92%, אחוז התלמידים העומדים בתנאי סף כניסה לאוניברסיטה (4 יח"ל אנגלית לפחות) עמד על 82.27% ואחוז המצטיינים בבית הספר, עמד על 12.77%. תיכון 'רמון' אף זכה בציון לשבח על הישגיו אלה. גם בתיכון 'בגין' נרשמה קפיצה מרשימה בזכאות לבגרות ב-7.92%, מ-81.88% בתשע"ד ל-89.80% בתשע"ה.
"ללא ספק, עלייה זו היא פרי תכנון, תאום בין העוסקים במלאכה, ראייה מערכתית והשקעה", בירכה בארי את המנהלות חנה כהן ורחל טל.
"זה תוצר של עבודת עומק הנעשית בגדרה בשיתוף כל הגורמים החל ממנהלות בתי הספר וצוותיהן יחד עם הגורמים במשרד החינוך, במועצה המקומית - החל מראש המועצה ועד לאחרון העובדים במינהל החינוך, ובבתי הספר", ציינה מנהלת אגף החינוך במועצה, ענת קוך.
"יש לנו צוותים מצוינים בבתי הספר התיכונים והתוצאות בהתאם", מסר יואל גמליאל, ראש המועצה.

"המועצה תמשיך ותעניק את כל הכלים, מהגיל הרך ועד לסיום התיכון, על מנת לעלות כלפי מעלה בכל תחומי הלמידה. ישר כוח לכל העושים במלאכה בראשותן של מנהלות בתי הספר".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.