המועצה אישרה הקמת מרכז צעירים בגדרה אשר ייתן מענה לצרכי צעירים בגילאי 18 – 35
התקציב השנתי של מרכז הצעירים יעמוד על 350 אלף ₪ ויסוק במספר תחומים כגון: הנגשת השכלה גבוהה, תעסוקה לצעירים, עצמאות כלכלית, מעורבות חברתית ותרבות ופנאי.
אבי בר
10.07.17 09:08


המועצה המקומית גדרה אישרה את הקמתו של מרכז צעירים חדש, בעלות שנתית של כ- 350 אלף שקלים.
"מערכת החינוך שלנו, מקיפה פעילות עבור ילדים מגיל הגן ועד הבגרות" מסביר יואל גמליאל, ראש המועצה "אנחנו מעוניינים להמשיך את הטיפול והתמיכה בילדים שלנו, אחרי גיל הבגרות, כשהם צעירים ועומדים פעמים רבות בפני החלטות חשובות ומשמעותיות בחייהם. מרכז צעירים מבחינתנו מתחבר באופן טבעי לחלוטין עם האסטרטגיה שלנו לראות את החינוך ואת הצעירים ביישוב בראייה כוללת, לאורך מעגל החיים שלו. באופן הזה, אנחנו לא רק מלווים את הילדים שלנו מהילדות לבגרות , אלא גם תומכים בהם ומסייעים למשפחות להשאיר אותם במושבה שלנו"
מרכז צעירים נועד לספק מענה לצרכים שונים של צעירים בגיל 18-35. במחקרים שונים, נמצא כי רבים מהצעירים חסרים את הכלים ואת המיומנויות הדרושים לצליחת תקופה זו וכי חסר מענה מקיף לסוגיות אלו. מטרתו של מיזם "מרכזי הצעירים" הוא לתת מענה מערכתי וממוסד עבורם. בד בבד יש להתייחס לצעירים לא רק כצורכי שירות או ככאלו שנמצאים בשלב התפתחותי בעייתי אלא כמשאב חברתי אשר יש לפתחו, לקדמו ולהביא לשגשוגו. צוות "מרכז הצעירים" כולל מנהל וצוות מקצועי האמונים על מספר תחומי ליבה, ביניהם: הנגשת השכלה גבוהה, תעסוקה לצעירים, עצמאות כלכלית, מעורבות חברתית ותרבות ופנאי.
מרכז הצעירים מבוסס המרכז על שיתוף פעולה אשר מובל על ידי הרשות המקומית, ביחד עם המשרד לשיוויון חברתי וגופים תורמים כמו ג'וינט ישראל וקרנות שונות (כגון "קרן גנדיר"). כדי להקל על איתור מרכז הצעירים הרלוונטי ועל יצירת הקשר הושק במהלך שנת 2012 אתר אינטרנט ששיפר את היכולת של צעירים ליצור קשר עם מרכז הצעירים הרלוונטי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.