הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גדרה מתכוננת בשגרה ומוכנה בחירום: אימון לשעת חירום נערך במועצה, בהשתתפות נציגי פיקוד העורף

האימון הוא חלק מאימונים שנערכים כל שנה להכנת הרשויות למצבי חירום. בקיץ האחרון קיבלה גדרה ציון גבוה של 87 בביקורת של פיקוד העורף.

חנה קקיאשוילי

אימון לשעת חירום התקיים בהשתתפות ראש המועצה, מנכ"ל המועצה, ראש מטה רח"ל (רשות חירום לאומית), נציגי פיקוד העורף, ראשי מכלולים ובעלי תפקידים במועצה המקומית גדרה. בכל שנה מתקיימים מספר אימונים במועצה המקומית גדרה וזאת, על מנת שיהיו ערוכים ומוכנים לשעת חירום בעת הצורך.

 המועצה המקומית גדרה משקיעה רבות בהיערכות לשעת חירום ומאמציה ניכרים בביקורות שנערכות מידי שנה. כך, בקיץ האחרון עודכנה המועצה המקומית גדרה על ציונה הגבוה, 87, שקיבלה בביקורת פיקוד העורף. בביקורת רח"ל, שנערכה גם השנה, עלתה גדרה בשני ציונים לעומת הביקורת הקודמת.

זאת ועוד, לאחרונה שופצו והושמשו מקלטים כחלק מהיערכות המושבה לשעת חירום.

ראש המועצה יואל גמליאל:

" המועצה המקומית גדרה נערכת לכל תרחיש אפשרי. בכל שנה אנו עורכים אימונים מסוג זה כדי להשאר ערוכים ומוכנים. אני מודה לראש מטה רח"ל, למנכ"ל המועצה, לקב"ט המועצה ולראשי המכלולים שעובדים בשיתוף פעולה להיערך לשעת חירום ולהיות מוכנים לכל תרחיש"




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה