ישיבת תקציב מועצת גדרה הופסקה לאחר 6 שעות ותמשך ביום רביעי הקרוב
ראש המועצה יואל גמליאל וראש האופוזיציה סהר פינטו פרסמו בפייסבוק כל אחד את גרסתו למה שהתרחש בסיום הישיבה

אתמול ראשון 11/2 קיימה מועצת גדרה ישיבה בנושא תקציב המועצה לשנת 2018.
הדיון על פי בקשת האופוזיציה אמור היה להמשך 6 שעות. אולם לאחר 6 שעות הישיבה הופסקה והוחלט כי תמשך ביום רביעי הקרוב.
ראש המועצה יואל גמליאל וראש האופוזיציה עו"ד סהר פינטו העלו בפייסבוק גרסאות שונות למה שהתרחש בישיבה להלן הגרסאות
הפוסט של יואל גמליאל
בישיבת מועצה שנערכה אתמול בנושא תקציב 2018, נערך דיון בן שש שעות, כפי שביקשו חברי האופוזיציה. לאחר כארבע שעות של דיוני תקציב, הודיע חבר המועצה עמי בסון, כי אחותו בבית חולים במצב קריטי. לאור המצב, ומאחר ועל פי חוק לא ניתן לקיים ישיבה הפחותה משש שעות, הצעתי להפסיק את הישיבה ולהמשיכה במועד אחר. חברי סיעת הגדרתים התעקשו לקיים הצבעה ולפיכך הישיבה המשיכה.
לצערי, כמה דקות לאחר חצות ולפני הצבעת התקציב, חברי סיעת הגדרתים לא איפשרו לחברי מועצה להמשיך בדיון ולפיכך הוחלט להפסיק את הישיבה ולהמשיכה ביום רביעי הקרוב.
לתקציב זה, הוספנו 6 מליון ש"ח, שהוא סך של כ-151 מליון ש"ח, שיתנו מענה לציבור הרחב וכולי תקווה שכולם ישכילו לראות את טובת הציבור ויפעלו באופן ענייני ולא ממניעים אישיים.
הפוסט של עו"ד סהר פינטו
אמש התקיימה ישיבת מועצה ל"דיון" על תקציב גדרה לשנת 2018. מול התקציב החיוור וחסר החזון של גמליאל, הגשנו תקציב עם סדר עדיפויות חדש.
גמליאל נלחץ. הוא הבין שמול התקציב הכושל שלו יש תקציב טוב יותר.
הוא הבין שהוא איבד את הרוב במועצה ואת הלגיטימציה הציבורית.
הוא הבין שמול ההתנהלות הכושלת שלו יש מנהיגות אחרת, טובה יותר.
הוא הבין שהוא מפסיד.
אז גמליאל פשוט ברח. פוצץ את הישיבה וברח.
אילו הדבר היה קורה בכנסת, היינו הולכים היום לבחירות.
סהר פינטו, יו"ר הגדרתים: "אני קורא לחברי ההנהלה – תאמצו את התקציב החלופי שהגשנו. לתושבי גדרה מגיע יותר, הרבה יותר; יותר לחינוך, יותר לתרבות, יותר לשירות לתושב. שימו את הפוליטיקה הזולה בצד, ותצביעו בישיבה הבאה בעד תקציב הגדרתים – בעד התושבים, בעד גדרה!"
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.