בני נוער מכיתות י'-י"א מיבנה, גן יבנה ומזכרת בתיה, הגיעו לגדרה כאורחיהם של בני נוער שהוסמכו לעמיתי מניעת סיכון התנהגויות במושבה. יחדיו הם השתתפו בסמינר פרויקט ארצי למניעת שימוש בסמים, וקיבלו מידע חיוני שיעזור להם בהמשך.
מדובר בהמשך הפעילות מצד המועצה המקומית גדרה והעומד בראשה, יואל גמליאל, שמשקיעים משאבים רבים בתחום התנהגויות בסיכון בקרב בני נוער, בין היתר בשורה של הרצאות ופעולות חינוכיות.
העמיתים נבחרו על ידי יועצות בתי הספר בשל היכולת שלהם לשנות ולהשפיע. היום המיוחד התקיים בשיתוף פעולה בין משרד החינוך למועצה המקומית גדרה.
מנהלת מחלקת תוכניות מניעה במועצה, גלית דניאל:
"יש חשיבות מיוחדת לכך שבני נוער העבירו את הפעילות לבני נוער, אנחנו עושים הסברה רחבה ככל שניתן להעברת המידע החיוני לבני הנוער. המידע מועבר באמצעים מגוונים לאורך כל השנה, אני שמחה על שיתוף הפעולה של העמיתים בהעברת מידע חשוב זה ומודה להם על ההתגייסות למטרה זו".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.