הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"מעבר להיגיון": סיפורה של עידית ג'וס מגדרה שמתמודדת עם מחלת הסרטן של 3 בנות משפחתה תעמוד במרכז ערב ההתרמה לעמותת "גדולים מהחיים" שיתקיים ב11.3 במרכז אופק

ערב ההתרמה במעמד ראש המועצה יואל גמליאל ועלות השתתפות היא 50 שקלים והכנסות הערב הן קודש למען "גדולים מהחיים".

חנה קקיאשוילי
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
סיפורה מעורר ההשראה שלך תושבת גדרה עידית ג'וס, ששלוש בנות משפחתה חלו בסרטן, יעמוד במרכזו של ערב התרמה לעמותת "גדולים מהחיים" שיתקיים במרכז אופק.


המועצה המקומית גדרה ומרכז אופק יארחו את עידית  להרצאה "מעבר להגיון" מעוררת השארה העוסקת בגיוס החוסן הנפשי לניהול משברים.כל ההכנסות מאירוע יועברו כתרומה לעמותת "גדולים מהחיים".

 

עידית מצאה את עצמה  במציאות שנתפסת כבלתי ניתנת להתמודדות,  שעה שנאלצה להתמודד עם מחלת הסרטן שתקפה יחד שלוש בנות משפחה: אמא, בת ונכדה. זהו סיפור מעורר השראה על התמודדות תוך שמירה על שגרת חיים רגילה. ההצלחה, אומרת ג'וס, תלויה בחוסן הנפשי שלנו וביכולת להתחבר לכוחות הפנימיים שלנו, לאופטימיות ולאמונה שיש לנו את כל הכוחות והמשאבים כדי להצליח.


עידית ג'וס :

"כחלק מתהליך ההבראה וההודיה לגופים שתמכו בנו מאוד לאורך הדרך, לקחתי על עצמי לתרום לאגודה למען "גדולים מהחיים". אישי היקר ואני הצטרפנו לקבוצת מתנדבים מאותגרת ומיוחדת במינה, מנהלים בכירים מתחום המחשוב , שהציבו מטרה במרוץ להשתתף בתחרות מאתגרת במיוחד "טאפ מדר"- "Tough Mudder" (בוץ קשוח), מרוץ של כ-20 ק"מ בשטח קשה ובוצי עם כ-25 מכשולים קשים במיוחד. התנאי להשתתפות במרוץ הוא גיוס כספים למען הקהילה. הקבוצה שלנו מגייסת כספים למען עמותת "גדולים מהחיים" למען הקמת "גן החלומות" בבאר שבע. המרוץ יתקיים השנה בלונדון בתחילת יולי".


ערב ההתרמה יתקיים במעמד ראש המועצה יואל גמליאל 

ערב ההתרמה יתקיים ביום ראשון, 11.3 בשעה 20:30 במרכז אופק. 

 עלות השתתפות היא 50 שקלים. הכנסות הערב הן קודש למען "גדולים מהחיים"





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה