הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רחובות גדרה נצבעו בכחול לבן לכבוד צעדת בית ספר הבילויים שהתקיימה בסימן 70 שנה למדינה

מנהלת ביה"ס שלהבת בני: "לצעדה זו ערך מוסף בזכות העשייה המשותפת והמשתפת בין הצוות החינוכי להורים.

חנה קקיאשוילי


בצעדת הבילויים השתתפו תלמידים, הורים והצוות החינוכי של בית ספר הבילויים שחגג את 70 שנות מדינה וצבע את רחובות גדרה בצבעי כחול ולבן.

בתחילת היום התכנסו המשתתפים לשיר "הללויה" חווייתי ומעצים ובהמשך, יצאו לצעדה המלווה בתחנות הפעלה על ידי התלמידים המוכשרים מבית הספר. כל תלמיד קיבל שירון בית ספרי וכובע-תוצר למידה בית ספרית.
בסיום הצעידה הגיעו המשתתפים לגן ביל"ו, שם, נערכה לכל כיתה ארוחת בוקר קלה בסיוע ההורים.
בסיום התכנסו לשירה בציבור בניצוחו של צביקה פורת -סבא מוכשר ולהקתו הכוללת את אבא ינקי ולבסוף, ההורים אף דאגו לקנח בארטיקים לכלל התלמידים.

לטענת המשתתפים היה זה יום מקסים ומרגש, מגבש וקהילתי.

מנהלת ביה"ס, שלהבת בני, חיזקה ואמרה: "לצעדה זו ערך מוסף בזכות העשייה המשותפת והמשתפת בין הצוות החינוכי להורים. תודות לכולם הילדים זכו לחוויה מרגשת המסכמת למידה של חקר. משחק. שיר ...יישר כוח! "




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה