הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גדרה מוכנה בשעת חירום! כחלק מההכנות לשעת חירום במועצה הותקנה מערכת מחשוב שתאפשר למנהלי צוותי החירום במועצה לבצע את עבודתם ממרכז ההפעלה

המערכת מאפשרת למנהלי המכלולים (צוותי החירום במועצה שבין היתר מעבירים את המידע לציבור) לבצע את עבודתם ממרכז ההפעלה ללא צורך בהתניידות בין המשרדים בבנייני המועצה על מנת לבצע את הפעולות הנדרשות בעת מצב החירום.

חנה קקיאשוילי

מערכת מחשוב חדשה בהשקעה של עשרות אלפי שקלים הותקנה במרכז ההפעלה במועצה. התקנת מערכת המחשוב היא כחלק מההיערכות לשעת חירום אשר מבצעת המועצה באופן שוטף. המערכת מאפשרת קישור ישיר בין המחשב של מנהלי המכלולים למחשב במשרדים הראשיים ובכך מייעלת את המערכת ומקצרת תהליכי עבודה. המערכת מאפשרת למנהלי המכלולים (צוותי החירום במועצה שבין היתר מעבירים את המידע לציבור) לבצע את עבודתם ממרכז ההפעלה ללא צורך בהתניידות בין המשרדים בבנייני המועצה על מנת לבצע את הפעולות הנדרשות בעת מצב החירום.

המועצה המקומית גדרה פועלת באופן שוטף להיערכות לשעת חירום וזאת, באמצעות תרגול צוותי המועצה המקומית גדרה יחד עם גופי הביטחון, הכנת המידע הדרוש לשם התמודדות מיטבית בשעת הצורך, גיוס מתנדבים לשעת הצורך ועוד פעולות נדרשות ויזומות.

לידיעת התושבים : במקרה חירום אזור ההתרעה של גדרה הוא "דרום השפלה 268" וזמן הכניסה למרחב המוגן הוא דקה.


מהמועצה המקומית גדרה נמסר:

"תודות לרמ"ט(ראש מטה) מל"ח(משק לשעת חירום), מנכ"ל המועצה ליאור מדהלה יחד עם מאיר בן-דוד. תודה לפיקוד העורף, לרח"ל(רשות חירום לאומית), ליחידות הביטחון וההצלה, לקב"ט המועצה, ציון בר אשר ולכל העוסקים במלאכה".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה