בית הקולנוע המיתולוגי בגדרה "בית רחל" חוזר לחיים ויהפוך בעוד כשנתיים לבית התרבות החדש של גדרה בנוסף לאולם התרבות הצפוי להיפתח בספטמבר בתיכון דרכא רמון
אולם התרבות בית רחל יכיל 600 מקומות והאולם העתיד להיפתח בבית ספר דרכא רמון יכיל 300 מקומות ישיבה

בית הקולנוע המיתולוגי של גדרה, "בית רחל" יהפוך בעוד כשנתיים לבית התרבות החדש של גדרה כך הודיע ראש המועצה יואל גמליאל. על פי התוכניות המקום ישופץ ויהפוך לבית התרבות המחודש והמודרני של גדרה. במקום יהיו כ600 מקומות ישיבה למגוון רחב של הופעות, בית קולנוע והצגות תיאטרון. בית רחל יהיה בית התרבות החדש בגדרה שיעבוד במקביל לאולם בשטח של 300 מ"ר שייפתח בחודש ספטמבר הקרוב בבית הספר דרכא רמון בו יהיו כ300 מקומות ישיבה.
אולם דרכא רמון העתיד להיפתח בספטמבר 2018
על בית רחל:
בית רחל הוקם בשנותיה הראשונות (שנות ה50) של המדינה והפך להיות בית הקולנוע של המושבה בו הוקרנו סרטים והחדשות. לאחר שנכנסה הטלויזיה לארץ נפגעו בתי הקולנוע ובהם בית רחל עד שנאלץ להיסגר בשנת 1968. המועצה המקומית רכשה את המקום לאחר שנים הקימה שם את המתנ"ס הקהילתי, המקום הפך להיות מקום מרכזי של המושבה בו הוצגו הצגות ומופעים עד להקמתו של "מרכז אופק".
צילומי ההדמיה של בית רחל החדש:
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחישר כח!13.08.18 12:11 תגובה
-
אורחאריה ווגר (ז״ל) סבא של סבתא שלי ודוד של סבתא שלי ישראל ווגר (ז״ל) היו ממיסדי הקולנוע ״בית רחל״29.01.22 18:35 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: